top of page

- Over al forventning


Oliver Olsen rykkede op på maxi-cyklen til denne sæson, og derfor var det svært at sige, hvor han ville placere sig i B125 - men han endte med at overraske mere end positivt, og kæmpe med om topplaceringerne til DM lige til det sidste. Vi fik en snak med ham, og hvordan han selv oplevede 2016, og om hvad der skal ske til næste år.

Oliver Olsen: "2016 var mit første år i B125-klassen. Fra sæsonstart var mit mål at komme i top 10, uden rigtig at kende niveauet i klassen, og uden at vide præcis hvor jeg selv lå. Det gik som bekendt over al forventning, og jeg sluttede DM på en samlet 4. plads, efter podieplaceringer i halvdelen af løbene. Jeg kunne ikke have håbet på en bedre debutsæson!

I 2017 er jeg igen at finde på KTM for Westside Racing. Jeg er rigtig glad for den hjælp og støtte jeg får, fra Westside Racing! Mit primære mål for 2017 er en placering i top 3 i Danmarksmesterskabet i B125, gerne helt i top. SM er også på listen over løb, jeg skal køre. Endelig har jeg ambitioner om at deltage i de afdelinger af det svenske mesterskab, som kalenderen tillader, samt andre svenske løb, også i 125-klassen. Igennem vinteren træner jeg en masse konditionstræning, kombineret med styrketræning. Jeg har indgået et rigtig godt samarbejde med Jeppe Alber/PeakPhysique. Jeppe hjælper mig med at planlægge min træning, og følger og evaluerer min udvikling nøje. Han er samtidig en rigtig god mental støtte og indpisker for mig. Jeppe har lovet, at jeg står superskarpt når sæsonen starter. Jeg forsøger at få trænet så meget på motorcyklen som vejret nu engang tillader. Mest på de sjællandske baner, men her er åbningstiderne jo ret begrænsede. Jeg har fundet en rigtig god løsning med en personlig træner der giver fifs undervejs, og hjælper mig med teknikken.

Jeg håber at indsatsen med den fysiske træning og den skarpe træning af køreteknikken, giver pote i 2017. B125-klassen er fast supportklasse til DM-A og jeg glæder mig meget til 2017-sæsonen! God jul til MX-Index og hele cross-Danmark!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page