top of page

Jesper rykker en klasse op


Jesper Kristensen er en gut på vej fremad, og det har han bevist flere gange i år, hvor han har været med til at gøre B125-klassen til en spændende affære, og hvor han endte med at løbe med sølvet til slut - efter at have taget årets sidste heatsejr, og samlede sejr. Vi var derfor nysgerrige på hvad der nu skal ske, så vi spurgte ham, og her er hvad han svarede.

Jesper Kristensen: "I 2017 skal jeg igen køre for Team Specialmontering, men jeg hopper en klasse op, og er klar til MX2-klassen, når den nye sæson går i gang. Udover det er jeg med i talentgruppen i Randers Motorsport, hvor vi først på året 2017, tager to uger sydpå for at blive klar og for at holde træningslejr. Lige nu og her, kører jeg Harskamp Vinterløb i Holland, der er gode til at holde formen ved lige over vinteren. Indtil videre har jeg vundet 3 ud af 4 løb, så det forløber som det skal. Ellers passer jeg vintergymnastikken og motionsklubben, for at holde mig klar fysisk. I 2017 skal jeg køre nogle udvalgte løb i udlandet, og så håber jeg på en top 3 når det kommer til DM i MX2!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page