top of page

Husk at stemme til DMSA!


Dansk Motorsport Award bliver igen afholdt i Herning, når vi når februar, og der skulle vi helst have så mange priser som muligt til dansk motocross! Derfor har vi lige fundet alle kategorier hvor du har mulighed for at stemme på motocross - og så opfordrer vi dig ellers til at stemme løs i de andre kategorier også. Go!

Thomas Kjer Olsen er nomineret i to kategorier, og det er et par af de helt store han er oppe imod. Vi er dog sikre på at vores Europamester er den rigtige vinder, så skynd dig at give Thomas din stemme!

Mads Fredsøe, Albert Legaard og Nicolaj Skovbjerg er nomineret som et hold, til at tage prisen som årets talent(er), for deres sublime indsats til Coupe de l'Avenir. Giv de tre gæve ungersvende din support.

DM-finalen i Næstved er nomineret som årets motorsport event, og da ethvert succesfuldt event selvfølgelig indeholder motocross, så burde den afstemning ligge lige til højrebenet!

Stem på DM-finalen som årets motorsport event her: http://bilmagasinet.dk/dma17/aarets-motorsport-event

Mette Andersen er nomineret til årets fairplay pris, og ligesom sidst, så bør den pris selvfølgelig også blive givet til en med stort overskud på crossbanen.

Stem på Mette til årets fairplay pris her: http://bilmagasinet.dk/dma17/fair-play-pris

Til slut skal årets crosskører også findes, og her kan du vælge imellem fire dygtige kørere. Thomas Kjer Olsen, Sara Andersen, Nikolaj Larsen og Nichlas Bjerregaard. Smid din stemme her: http://bilmagasinet.dk/dma17/aarets-motocross-koerer-468febf9-0980-4c9d-b700-3522d0b9db72

Drilleri til side, så giv også de andre nominerede en chance og læs om deres præstationer. Vi er heldige at et så lille land, producerer enorme resultater i motorsport. Du finder alle kategorier og afstemninger her: http://bilmagasinet.dk/dmsa2017

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page