top of page

Årsberetning 2016 – Kaduuz Racing


Året går på hæld, højtiden står for døren og snart er vi hovedkulds på vej ind i det nye år, med alt hvad det bringer med sig af bulder, brag og gode tider. 2016 har været et begivenhedsrigt år på alle fronter, og også under teltdugen hos den gule armé. Et helt nyt regiment af gæve gutter rullede ind i starten af året, og endte med at gå til opgaven på en base af flid og hårdt arbejde, for til slut at kunne se tilfredse tilbage på resultatet. Alle mand hos Kaduuz Racing, alle geledderne igennem, gav deres ypperste, og nu er det blevet tid at gøre status, og samtidig at se frem imod sæsonen der kommer. For der er nye og gamle ansigter på plads, som alle dog har det til fælles, at de er godt gule i skæret.

Rasmus Johansen: ”Op til sæsonen havde jeg en rigtig god vintertræning og jeg fik kørt meget i foråret, så jeg havde gjort hvad jeg kunne for at være klar! Jeg fik startet okay ud i Randers, selvom jeg punkterede i et af heatene. Jeg har haft nogle gode heats i løbet af sæsonen, men jeg har alligevel også været ramt af lidt uheld. Jeg fik nyresten dagen før DM i Svendborg, og jeg fik slået min skulder af led kort inden Mors. Men alt i alt, så endte det som en sæson jeg kunne være tilfreds med. Jeg sluttede DM som 4'er! Det er jeg meget glad for. Det er det bedste jeg har opnået indtil videre, så det bygger vi helt sikkert videre på i 2017, hvor målet, som alle andre år, er at blive bedre! Jeg håber også jeg undgår nogle at de små uheld jeg har været ramt af. Så må vi hvor det bringer mig hen til slutningen af sæsonen! Jeg gør i hvert fald mit for at være så klar som jeg kan!”

Thomas Rasmussen: ”Det har været et fedt år, med mange overraskende resultater, både på mine starter og min kørsel, med en samlet 6. plads i A-DM serien! Over al forventning! Med mit nye team, ny cykel og de folk jeg har fået omkring mig, har det virkelig været et godt år! Min plan her hen over vinteren, er at få kørt så meget det nu kan lade sig gøre for det danske vejr, og så måske at tage lidt sydpå, for at køre og konditræne alt det jeg kan nå! Jeg har været virkelig glad for Suzukien, og det er da også derfor lækkert at jeg tager en sæson mere på den i 2017, hvor jeg selvfølgelig skal køre med i A-DM serien. Og så skal jeg måske lidt til udlandet og prøve kræfter. Mit mål for næste år er i hvert fald at gøre det bedste jeg kan! Tak til alle der har støttet op omkring mig i år! Uden jer havde det ikke været muligt!”

Jonas Alex Olsen: ”Mine forhåbninger for 2017 er først og fremmest, at finde mig tilpas med de store drenge i A-MX2. Det bliver en stor udfordring på alle planer, og der bliver helt sikkert ikke givet ved dørene. Og så håber jeg da på, at jeg måske kan være heldig, at køre mig ind i en top 15, på en hårdbane som Hedeland, da det nu er på det underlag jeg har trænet mest. Typisk sjællænder, ville man nok sige? Men vi må se hvor farten ligger, når sæsonen går igang. Mine forberedelser er pt. hvor de skal være. Jeg passer min træning på romaskinen og jeg får løbet en masse, så jeg er allerede nu i bedre form end jeg måske nogensinde har været! Jeg føler at jeg har skabt mig et godt fundament, og jeg gør mit for, at lægge mig lidt ekstra i selen, til A-klassen! Jeg knokler på, og så vil jeg ellers bare gøre mit bedste og have det sjovt imens, det er jo i virkeligheden det, der handler om? Til slut vil jeg gerne sende en tak ud til alle der har støttet mig i 2016!”

Jonas Håstrup: “Jeg blev budt godt velkommen hos Kaduuz. Per kiggede på mig og sagde: "Er du sikker på, at en på din størrelse kan køre på en 250’er?” Jeg tænkte: ”Det skal jeg vise ham at jeg godt kan!” Siden da har jeg lavet 500 armbøjninger og løbet 20 kilometer om dagen. Eller, spøg til side, så har jeg i hvert fald passet min træning, som jeg har lagt en plan for. Jeg har desværre ikke fået så mange køretimer på cyklen, som jeg gerne ville have haft. Men det håber jeg på, at jeg kommer efter i 2017! Målet for 2017 er at komme ud og køre en masse timer på cyklen, og få nogle gode lærerige heat. Målsætningen for 2017 vil jeg holde lidt for mig selv, men jeg tror og håber på, at det bliver et rigtig godt år, hvor der skal køres en masse gult for Kaduuz Racing! Jeg vil gerne takke alle som har hjulpet mig i 2016, og dem der tror på mig!”

Ronnie Stormly, teamchef: “2016 har været et godt år for os. Vi kom ind til sæsonen med et helt nyt lineup, og der var derfor ikke rigtig nogen der vidste hvad vi kunne forvente, men til slut så kunne vi være godt tilfredse. Drengene kørte for de flestes vedkommende, deres bedste sæsoner nogensinde, ligesom vi hentede medaljer på tværs af klasserne. Fra Supercross, til OB og derfra til Classic. Desuden har stemningen været god i teltet, og det er nu engang noget af det vigtigste for os. Vi glæder os allerede til 2017, hvor drengene er klar til en omgang mere i manegen, for fuld udblæsning!”

Til slut ønsker Kaduuz Racing en rigtig glædelig jul og et godt nytår til alle der har støttet, heppet, klappet, hujet, slæbt, båret, løbet, hoppet, jublet, danset, skruet, kørt, supportet, sponsoreret, kæmpet, jagtet og fejret med teamet i 2016! Tak for støtten alle sammen!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page