top of page

- Håber at kunne lukke på en god måde


Det nye år lurer i det fjerne, og med det, også den sidste afdeling af det tyske mesterskab i supercross. Frederik Goul Jensen er en af de danskere der kæmper med, og vi fik en status fra ham, på hvordan det er gået indtil videre i ADAC SX Cup.

Frederik Goul Jensen: "Min supercross-sæson startede ikke helt som jeg ville. Jeg skulle køre for et nyt team og på et nyt mærke, men allerede inden supercross-sæsonen gik igang, pådrog jeg mig en skade på mit knæ, som jeg kørte de 3 første løb med. Jeg havde mange problemer med knæet og var faktisk klar til at melde fra til ADAC i år, men jeg fik nogenlunde styr på det, inden den første ADAC afdeling. Jeg kom ned til et nyt team og til en ny cykel, som jeg ikke have prøvet inden. Weekenden gik ikke helt som håbet. Jeg fik en masse dårlige starter og fandt mig aldrig rigtig tilpas på den nye cykel. Weekenden efter skulle vi køre i München, hvor jeg havde fået kørt lidt mere på cyklen, heldigvis. Allerede i træningen følte jeg mig godt tilpas på både cykel og banen. Farten begyndte at nærme sig sit gamle jeg igen. Fredag var jeg uheldig at køre sammen med en i starten, så jeg desvære ikke nåede finalen. Lørdag kom jeg godt fra start og lå til finalen, men de valgte at lave omstart. Der lavede jeg så en kæmpe fejl i starten, var sidst afsted og kunne ikke nå at køre mig op, så jeg kunne komme i finalen. Den sidste afdeling af ADAC i år var i Chemnitz. Det blev til 2 finalepladser. Farten var ved at være der igen, og det lykkedes mig at komme i finalen begge dage! Det blev til en samlet ottendeplads over weekenden. Indtil nu har det ikke været den bedste sæson for mig. Jeg har 3 løb tilbage i det nye år, hvor jeg håber på at kunne lukke af på en god måde, ligesom sidste år!"

Foto: Steffen Schollbach / www.pixel-cross.com

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page