top of page

Fænomenal franskmand tilbage i Boxen! Vive la France!


Thomas Ramette har været en fast figur på den europæiske supercross-scene i mange år – og en potent en af slagsen – men på det seneste har han virkelig brændt igennem overalt, som en skærebrænder imod et halvsløjt korstingsbroderi. Britisk mester i Arenacross, sejre overalt i Europa, gode erfaringer fra USA og ikke mindst knusende sikker kørsel til sidste års Yamaha SuperCross & Freestyle Show, hvor han blev King of Herning, har gjort ham til det hotteste med ordet ”fransk” i enden, siden franske hotdogs, og han er tilbage i Boxen i 2017 for MK Motorsport! Men han er ikke alene! Med sig har han teamkammeraten fra den britiske serie, Cyrille Coulon, der tørner ud for Kaduuz Racing, og tricolore-piraterne, er igen klar til at udfylde rollen som kontinentets sidste sande fribyttere, og stjæle både pokaler, hæder og blikke fra de kønne unge damer, fra alle de danske lykkeriddere, der er klar til at byde trods! Det bedste supercross-Europa har at tilbyde? Det får du da direkte ind på nethinden, når du mageligt tager plads i Boxen, første weekend i februar! Entré!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page