top of page

Videoer fra San Diego


Du har muligvis allerede selv snuset dig frem til dem, eller opsnappet signalet fra en kortbølgesender i international farvand - men ikke desto mindre, så skal du have chancen for at se finalerne fra AMA SX i San Diego, og få resultaterne her af os. Selvfølgelig fornuftigt adskilt, uden de store spoilere.

450 Main:

250 Main:

Husk ikke at scrolle for langt ned, hvis du ikke vil se resultaterne.

450

Der var gang i løjerne, med alle kørere pakket ind i militære farver, og også i spidsen blev der kæmpet om det. Det endte dog med at blive endnu en sejr til Ken Roczen, selvom Ryan Dungey gjorde hvad han kunne, for at hænge på tyskeren, der lader til at være usårlig i øjeblikket. Marvin Musquin løb afsted med endnu en tredjeplads, imens top 5 blev lukket og slukket af Jason Anderson og Cole Seely.

Resultat, San Diego:

1. Ken Roczen - Honda

2. Ryan Dungey - KTM

3. Marvin Musquin - KTM

4. Jason Anderson - Husqvarna

5. Cole Seely - Honda

6. Eli Tomac - Kawasaki

7. Weston Peick - Suzuki

8. Davi Millsaps - KTM

9. Chad Reed - Yamaha

10. Justin Bogle - Suzuki

Samlet:

1. Ken Roczen - 50p

2. Ryan Dungey - 44p

3. Marvin Musquin - 40p

250 West

Shane McElrath kørte en blændende første afdeling i Anaheim, og selvom han måtte se teamkammerat Mitchell Oldenburg udgå med et brækket kraveben undervejs, så endte han med at fordoble sin føring i San Diego. Justin Hill tog sig af andenpladsen, imens Aaron Plessinger snuppede sidste plads på podiet. Martin Davalos og Austin Forkner blev de to sidste i top 5.

Resultat, San Diego:

1. Shane McElrath - KTM

2. Justin Hill - Kawasaki

3. Aaron Plessinger - Yamaha

4. Martin Davalos - Husqvarna

5. Austin Forkner - Kawasaki

6. Jimmy Decotis - Honda

7. Jeremy Martin - Honda

8. Phil Nicoletti - Suzuki

9. Hayden Mellross - Yamaha

10. Josh Hansen - Husqvarna

Samlet:

1. Shane McElrath - 50p

2. Aaron Plessinger - 42p

3. Justin Hill - 38p

Foto: VitalMX/GuyB

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page