top of page

Tag til Red Sand med MX8


SOS Racing Parts og Brian Kjær Jørgensen/MX8, inviterer med til Red Sand MX Park i Spanien i uge 9!

Har du lyst til at opleve et Mecca for motocrossfans, på et sted hvor det gode vejr stort set er garanteret, og hvor du ikke behøver tænke på andet end at køre og have det sjovt? Så tag med til Red Sand, og kom væk fra den Skandinaviske vinter! Tjek priserne i denne lille skrivelse, og så håber vi ellers bare at vi ses til en fantastisk uge, til en gang motocross, sjov, hygge og ballade, på toppen af det røde sand! Og som om at det ikke var nok, så får du også 10% på SOS standard wheels, og 15% på stickers i løbet af ugen!

Anlægget i Red Sand giver dig et væld af FEDE baner, der bliver præpareret efter Alle kunstens regler, så du altid får det maksimale ud af din tid på crosseren, samtidigt med at du også har det SJOVT. I træningen fokuserer vi på alt fra din teknik, sektionstræning, starttræning og heat, til hvad der ellers omgiver dig når du skal have succes på crossbanen. Og så er der selvfølgelig masser af tid, til at banke omgange af, smide scrubs eller bare køre rundt og have det sjovt! Når vi er færdige på banen, så venter Intur hotellerne i Benicasim, med moderne fasciliter, pool, spa, god mad og god adgang til sjov og ballade. Jeg er glad for at kunne tilbyde en løsning, der giver deltagerne på min træningsskole, hele pakken. Ferie og cross, blandet sammen til den bedste cocktail jeg kunne forestille mig!

Pris på hotel: Basispris: 75€ per person per dag. (Kører eller hjælper) Prisen er baseret på et dobbeltværelse eller større. Ønsker du et enkeltværelse, så tilkommer ekstra 25€ per dag. Pris for organiseret træning: 40€ per dag per kører x 6 dage. Ved tilmelding betales et Depositum på 240 euro = 1800dkk Indbetaling af depositum På konto nummer: 2670-6276203477. IBAN: dk8320006276203477 Swift: NDEADKKK Inkluderet i prisen: - Morgenmad, (på hotellet) - Frokost, (picnic) - Aftensmad, (på hotellet) - Sikker parkering 24/7 - Gym - Spa Ikke inkluderet i prisen: - Fragt af cykel. - Persontransport til og fra banen. - Flybilletter og eventuel lejebil. - Der skal pålægges 20€ for baneleje, de dage vi er på banerne. - For at deltage i campen, så SKAL man have pakken med både hotel og træning. Du kan ikke selv skaffe beboelse, eller fravælge træningen. Alt eller intet.

MVH/Best Regards Brian Kjær Jørgensen Professional Motocross Coach

TILMELD HER :Email: bkj8mx@gmail.com

Phone: (+45) 29 16 16 90 Web: http://www.mx8.dk Facebook: https://www.facebook.com/BrianJorgensenMXSchool/ Instagram: https://www.instagram.com/brianjorgensenmxschool/

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page