top of page

Dramaet totalt i Anaheim


Det blev ikke regnen der kom til at trække overskrifter - heldigvis - da feltet i nat vendte tilbage til Anaheim, til den tredje omgang AMA Supercross. Der blev vendt godt op og ned på sagerne, og vi har resultater og videoer til dig! Dem vil du ikke gå glip af!

250 Main:

450 Main:

Husk ikke at scrolle for langt ned, hvis du ikke vil se resultaterne!

450

Ken Roczen har indtil videre været fænomenal, men alligevel kunne de fleste K-Rocketship fans huske hvordan det endte til Monster Energy Cup, og desværre for den profeti, så endte Ken aftenens finale med et massivt styrt, og rygterne siger, at han har brækket armen. Styrtet kom efter at han var på vej op igennem feltet. I stedet kørte Ryan Dungey løbet fra spids, og kunne stikke afsted med både rød plade og sejren. Marvin Musquin tog andenpladsen, imens Cole Seely tog sig af sidste plads på podiet. Cooper Webb begyndte at vise tænder med en fjerdeplads, imens Weston Peick kørte JGR Suzukien i top 5. Og Malcolm Stewart? Han har bestemt tempoet til at være med i top 10. Desværre har han også stadig sit uheld.

Resultat, Anaheim2:

1. Ryan Dungey - KTM

2. Marvin Musquin - KTM

3. Cole Seely - Honda

4. Cooper Webb - Yamaha

5. Weston Peick - Suzuki

6. Josh Grant - Kawasaki

7. Chad Reed - Yamaha

8. Eli Tomac - Kawasaki

9. Davi Millsaps - KTM

10. Blake Baggett - KTM

Samlet:

1. Ryan Dungey - 69p

2. Marvin Musquin - 62

3. Ken Roczen - 51

250 West

Justin Hill har set godt ud til de to første afdelinger, og i Anaheim var han den der så bedst ud. Hill tog sejren, og efter en del sæsoner med modgang, kan det være at tingene nu går hans vej. Aaron Plessinger måtte nøjes med andenpladsen, imens den røde plade stadig er hos Shane McElrath, efter en tredjeplads i Anaheim. Austin Forkner og Martin Davalos lukkede og slukkede i top 5.

Resultat, Anaheim2:

1. Justin Hill - Kawasaki

2. Aaron Plessinger - Yamaha

3. Shane McElrath - KTM

4. Austin Forkner - Kawasaki

5. Martin Davalos - Husqvarna

6. Jimmy Decotis - Honda

7. Dan Reardon - Yamaha

8. Tyler Bowers - Yamaha

9. Josh Hansen - Husqvarna

10. Jeremy Martin - Honda

Samlet:

1. Shane McElrath - 70p

2. Aaron Plessinger - 64

3. Justin Hill - 63

Foto: VitalMX/GuyB

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page