top of page

Resultater fra weekenden


Det var ikke kun i USA at der blev kørt supercross her i weekenden. I England var Arenacross-serien kommet til Birmingham, og så var et væld af danskere taget til Goes i Holland, for at køre supercross der.

Men lad os starte i England, hvor Frederik Højris lader til at vokse med opgaven, efter han debuterede til anden runde i Glasgow. Det resulterede i en fjerdeplads i Birmingham. Finalen i Pro Lites-klassen blev vundet af franske Yannis Irsuti, der også fører serien an. I Pro-klassen var der også sejr til seriens spids, da Cyrille Coulon satte konkurrenterne til vægs.

I Holland var Frederik Goul Jensen eneste danske es i den hurtige klasse, men heldet var ikke med ham. Sejren gik til lokale Mike Kras, der henviste franske Charles Lefrancois til andenpladsen, imens Ludovic Macler blev nummer 3. I 85cc kæmpede Magnus Smith om topplaceringerne, ligesom at der også var et par danske drenge, der var godt kørende i 65cc.

Alle resultater fra Holland her: https://speedhive.mylaps.com/Events/1358110

Foto: Moto Head Mag / www.motoheadmag.com

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page