Livestream fra Italiensk Mesterskab


Vi lovede lige at vende tilbage her senere på ugen, omkring et muligt livestream fra første afdeling af det italienske mesterskab på Sardinien her i weekenden. Og ganske rigtigt, kan du ligesom sidste år, få lov at kigge med på løjerne, når Gajser, Cairoli, Nagl, Paulin, Febvre og resten af de hurtige drenge, tørner sammen i årets første styrkeprøve! (Desværre virker det som om, at Jeffrey Herlings er tvivlsom som deltager, selvom han står på startlisten.)

Du kan finde livestream på denne adresse på søndag, men desværre har man valgt ikke at gøre det gratis for alle at se i år. Det koster derfor 6 euro at kigge med, men hvis du har dem i overskud, så kan du i hvert fald se med her:

www.offroadproracing.it

Foto: Husqvarna

Untitled-1.png
fxr.jpg
Facebook Nyheder