top of page

Info inden Phoenix

Det er blevet lørdag igen, og hvilken herlig dag! Især når der er AMA Supercross på programmet. Vi har nogle nyttige links til dig, et kig på banen og så et lille uheld til Kawasakis Josh Grant, der styrtede voldsomt under pressedagen, men til alt held er klar til at køre. Desværre bliver resten af sæsonen uden Ken Roczen, der er i gang med at få sin ødelagte arm opereret tilbage til funktionelt brug. Vi håber K-Roc er klar igen hurtigst muligt!

Og så blev banen testet for pressen af et par hurtige drenge, og det var lige ved at gå helt galt for Josh Grant, der heldigvis er okay efter dette stunt:

Foto: VitalMX/GuyB

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page