top of page

Er legenden tilbage?


Er der en ting man skal passe på med i motocross, så er det at basere alt for meget på et opstartsløb, men vi tillader os alligevel at gøre det i dag - lidt. Første afdeling af det italienske mesterskab havde nemlig en hel flok af de hårde drenge på startlisten, og hvad der på forhånd lignede årets første styrkeprøve, endte med at ligne en god tid at være italiensk motocrossfan.

I MX1-klassen var det nemlig otte-dobbelt verdensmester, Antonio Cairoli, der blæste fra alt og alle på Riola Sardo. Både i den individuelle klasse, hvor han henviste Jeremy van Horebeek, Tim Gajser og Romain Febvre til de sekundære pladser, samt i den kombinerede MX1/MX2 Elite-klasse, hvor den italienske veteran også satte trumf på og vandt. I Elite-klassen var det igen Van Horebeek og Gajser der sluttede podiet af, imens bedste MX2'er blev Pauls Jonass. Den individuelle MX2-klasse blev vundet af Jorge Prado. Danske Sam Korneliussen blev nummer 25 i MX1, og kvalificerede sig desværre ikke til Elite-heatet. Gianluca Facchetti vandt i 125-klassen.

Sidste år så vi allerede Antonio Cairoli halte efter på dette tidspunkt, men i år starter han godt. Spørgsmålet er fortsat, om nogen af de etablerede MXGP-kørere, har noget til Jeffrey Herlings. Herlings trak sig fra afdelingen på Riola Sardo, med et let forstrukket håndled.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page