top of page

Thriller i Phoenix


Det er som om at den amerikanske supercross-serie kan mærke når dens fans er i fare for at blive skuffede, og så i stedet blot beslutter sig for at hæve spændingsgraden. Og det er vi i høj grad tilhængere af her omkring! Vi har resultater og videoer til dig fra aftenens race i Phoenix!

450 main:

250 main:

Husk ikke at scrolle for langt ned, hvis du ikke vil se resultaterne.

450

Ken Roczen var ude, og halvdelen af verden var allerede helt nede i kulkælderen over, at Ryan Dungey så bare ville løbe med det hele. Men som altid, så glemte vi, at vores sport ikke er så forudsigelig, og at dem der dyrker den på topplan, er lavet af noget specielt. Eli Tomac har indtil videre haft en trist sæson, men i Phoenix satte han tingene på plads. En knusende sikker sejr blev det til, foran Chad Reed, der også hev noget ekstra op af hatten. Dungey måtte nøjes med tredjepladsen, imens Cole Seely og Davi Millsaps lukkede og slukkede i top 5.

Resultat, Phoenix:

1. Eli Tomac - Kawasaki

2. Chad Reed - Yamaha

3. Ryan Dungey - KTM

4. Cole Seely - Honda

5. Davi Millsaps - KTM

6. Justin Brayton - Honda

7. Blake Baggett - KTM

8. Cooper Webb - Yamaha

9. Marvin Musquin - KTM

10. Jason Anderson - Husqvarna

Samlet:

1. Ryan Dungey - 89p

2. Marvin Musquin - 74

3. Eli Tomac - 69

250 West

Justin Hill er flyvende. Det beviste han sidste weekend i Anaheim, og det beviste han endnu engang i går i Phoenix. Endnu en sejr blev det til, foran Shane McElrath, der stadig holder fast i sin samlede føring. Austin Forkner kørte sig på podiet for første gang, og henviste derved Aaron Plessinger og Martin Davalos til de efterfølgende pladser.

Resultat, Phoenix:

1. Justin Hill - Kawasaki

2. Shane McElrath - KTM

3. Austin Forkner - Kawasaki

4. Aaron Plessinger - Yamaha

5. Martin Davalos - Husqvarna

6. Dan Reardon - Yamaha

7. Josh Hansen - Husqvarna

8. Jimmy Decotis - Honda

9. Phil Nicoletti - Suzuki

10. Cole Martinez - Yamaha

Samlet:

1. Shane McElrath - 92p

2. Justin Hill - 88

3. Aaron Plessinger - 82

Foto: VitalMX/GuyB

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page