top of page

Frederik rører på sig


Frederik Højris er i øjeblikket i gang med at kæmpe for hæder og ære, i den britiske Arenacross-serie, hvor han slår sine folder i Pro Lites-klassen for WD40 XBladez Husqvarna. Det går bedre og bedre for den danske lykkeridder, der i weekenden var helt oppe og vende i top 3 i det ene heat. Vi fik en status fra Frederik ovenpå weekendens race, der blev kørt i Nordirlands hovedstad, Belfast.

Frederik Højris: "I den netop forgangne weekend var jeg til 4. og 5. afdeling af Arenacross i Belfast, hvor det var over 2 dage. Den første dag gik okay, da jeg kvalede' som 5'er, men i første heat kommer jeg næsten sidst fra start, da der er en der vælter foran mig. Jeg får dog kørt mig op som 6'er. I finalen kommer jeg heller ikke så godt fra start, og ender som 6'er igen. Dag 2 starter rigtig godt ud, med at jeg kvaler' som 4'er, og til første heat får jeg en okay start og kører mig op som som 4'er og tager 3'eren på sidste omgang! Et rigtig fedt heat. I finalen kommer jeg næsten sidst fra start og kan ikke rigtig finde rytmen og bliver 6'er, så det gav en samlet placering som nummer 5 på dagen."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page