top of page

Herning Supercross 2017


Herning Supercross markerer den officielle åbning på sæsonen. Sådan har det været i mange år, og selvom det kun er tidligt i februar, så går vi imod lysere tider. Der var igen budt op til dans i Jyske Bank Boxen her i weekenden, da kontinentets bedste supercross-kørere, slog vejen forbi den jyske hede. Heldigvis var en håndfuld danskere klar til at byde dem trods, og samtidig afprøve det helt nye system der blev kørt efter i Boxen, som faktisk var en blanding af udendørs og indendørs cross. Det betød så også, at der desværre ikke var nogen danskere at finde i finalen, men samtidig fortæller tabellerne ikke, hvor godt de danske drenge kæmpede. For det var faktisk en dansker der trak Sorteper, i stort set alle semifinaler igennem weekenden, og lige netop ikke klarede skærene, til at komme iblandt de første fem. I stedet blev det fransk på toppen, da Loic Rombaut løb med finalesejren fredag, og Florent Richier snuppede den lørdag. Det betød samtidig af Richier kunne kåres som King of Herning for femte gang.

Resultat, fredag

1. Loic Rombaut - KTM

2. Florent Richier - Kawasaki

3. Angelo Pellegrini - Suzuki

4. Nick Kouwenberg - Yamaha

5. Thomas Ramette - Suzuki

6. Jens Getteman - KTM

7. Charles Lefrancois - Suzuki

8. Jason Clermont - Honda

9. Matt Bayliss - Honda

10. Yannis Irsuti - Yamaha

Resultat, lørdag

1. Florent Richier - Kawasaki

2. Angelo Pellegrini - Suzuki

3. Jens Getteman - KTM

4. Jack Brunell - Kawasaki

5. Jason Clermont - Honda

6. Loic Rombaut - KTM

7. Boris Maillard - Yamaha

8. Charles Lefrancois - Suzuki

9. Matt Bayliss - Honda

10. Yannis Irsuti - Yamaha

Samlet, King of Herning:

1. Florent Richier - Kawasaki

2. Angelo Pellegrini - Suzuki

3. Loic Rombaut - KTM

4. Jens Getteman - KTM

5. Jason Clermont - Honda

Foto: MX777

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page