top of page

Oakland mayhem


Imens mange danske øjne i går var rettet imod Herning, så rullede den amerikanske supercross-karavane videre, med alt hvad der hører med. Turen var kommet til Oakland, og vi har lidt resultater og videoer fra finalerne til jer!

450 main:

250 main:

450

Eli Tomac har været lidt kritiseret for en sløj sæsonstart, men efter en sikker sejr i sidste weekend, er det som om at den snak er forstummet. Og hvis der stadig var enkelte bjæf tilbage, så blev de kvalt i går, hvor ET viste en form der bør få de andre til at ryste i bukserne, og vandt foran Ryan Dungey. Cooper Webb kørte sig på podiet, imens Jason Anderson og Cole Seely lukkede og slukkede i top 5.

Resultat, Oakland:

1. Eli Tomac - Kawasaki

2. Ryan Dungey - KTM

3. Cooper Webb - Yamaha

4. Jason Anderson - Husqvarna

5. Cole Seely - Honda

6. Davi Millsaps - KTM

7. Blake Baggett - KTM

8. Chad Reed - Yamaha

9. Marvin Musquin - KTM

10. Dean Wilson - Husqvarna

Samlet:

1. Ryan Dungey - 111p

2. Eli Tomac - 94

3. Marvin Musquin - 86

250 West

Er der noget der var en del af i Oakland, så var det styrt, men Justin Hill styrede igen fri af begivenhederne, og kunne lade sig krone som vinder, og samtidig tage den samlede føring. Det samme kunne man ikke sige om teamkammerat Austin Forkner, der måtte bide hårdt i støvet. Martin Davalos tog andenpladsen, imens Shane McElrath hang på for den sidste podieplads. Jimmy Decotis og Phil Nicoletti tog de sidste pladser i top 5.

Resultat, Oakland:

1. Justin Hill - Kawasaki

2. Martin Davalos - Husqvarna

3. Shane McElrath - KTM

4. Jimmy Decotis - Honda

5. Phil Nicoletti - Suzuki

6. Aaron Plessinger - Yamaha

7. Kyle Chisholm - Honda

8. Justin Starling - Yamaha

9. Noah Mcconahy - Husqvarna

10. Heath Harrison - Yamaha

Samlet:

1. Justin Hill - 113p

2. Shane McElrath - 112

3. Aaron Plessinger - 91

Foto: VitalMX/GuyB

Resultat, Oakland:

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page