top of page

EM MX2 - Nu med 250cc 2-taktere


Ideen om at parre 250 2-taktere med 250 4-taktere griber om sig. FIM Europe melder ud på deres hjemmeside, at man i 2017 kan deltage i EM MX2 - den klasse hvor Europamesteren er dansk i øjeblikket - på en 250cc 2-takter.

FIM skriver:

1. The EMX250 championship is open to motorcycles between 175cc and 250cc for both 4 stroke and 2 stroke powered engines. This will make the European motocross most important championship extremely interesting with the introduction of equal capacities for the 2 strokes and 4 strokes.

Det betyder at den store ændring ikke alene bliver testet i Danmark, men også i en af de vigtigste serier i Europa. Er der flere steder man vælger at følge trop? Vi må vente at se.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page