top of page

Status efter Hawkstone Park - TKO


Thomas Kjer Olsen tog i den forgangne weekend hul på sin løbssæson, og den nyslåede danske fabrikskører, stak afsted fra det engelske, med en fornem andenplads i MX2-klassen, der var vel besat af hurtige folk. Vi fik en status fra ham, ovenpå årets første løb.

Thomas Kjer Olsen: "I weekenden var jeg i England, for at køre det første løb på sæsonen. Jeg havde glædet mig meget til at komme igang, efter den lange forberedelse i oktober, december og januar. Træning/kval' går med at finde en god rytme og få sat banen sammen. Jeg kommer godt i gang og får en god tid som nr. 2, hvilket gav mig gode muligheder for at få en god start. I 1. heat kommer jeg afsted som nr. 3, men laver en fejl på første omgang og ryger ned som 4'er. Jeg får dog kørt mig lidt mere varm og kommer hurtigt op som 3'er hvor jeg også slutter. I 2. heat får jeg en start som nr. 2. Og jeg prøver at hænge på 1'eren, men må dog slippe ham en smule efter, cirka 15 minutters kørsel. Til sidst i heatet får jeg en smule pres fra 3'eren, men jeg har kræfter nok til at hænge i og slutte som 2'er. I Superheatet er jeg igen godt med, selvom det vi er blevet blandet med 450'erne. Jeg starter ud med at ligge 4'er de første 10-15 minutter, hvorefter jeg bliver overhalet af et par 450-kørere. Jeg slutter som nr. 7 ialt og nr. 2. iblandt 250cc'erne. Jeg er meget tilfreds med min kørsel og det var rart at få det første løb overstået, uden styrt eller drama. I weekenden står den igen på løb i Frankrig, og jeg tror på at det bliver en lige så god weekend!"

Foto: Glen Coombs

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page