top of page

Texas Twister - AMA SX


Alting er større i Texas, tilsyneladende også dramaet. Der var spænding til det sidste i går, da den amerikanske supercross-karavane rullede ind i Arlington, og vi har derfor både resultater og video fra aftenens finaler til jer!

450 main:

250 main:

(Husk ikke at scrolle for langt ned, hvis du ikke vil se resultaterne.)

450

Inden start, var der lagt op til at Eli Tomac kunne komme til at dominere igen, men som altid i supercross, så er ingenting sikkert, før det ternede flag. Et væld af favoritter havde nemlig problemer i finalen, hvor Tomac og Webb måtte kæmpe med blandt andet tekniske defekter, og Ryan Dungey måtte komme bagfra, og slutte udenfor podiet, for første gang i umindelige tider. I stedet var det Marvin Musquin der styrede løjerne fra spids, og franskmanden kunne tage sin første 450-sejr. Det gjorde han foran Cole Seely og Jason Anderson.

Resultat, Arlington:

1. Marvin Musquin - KTM

2. Cole Seely - Honda

3. Jason Anderson - Husqvarna

4. Ryan Dungey - KTM

5. Dean Wilson - Husqvarna

6. Broc Tickle - Suzuki

7. Jake Weimer - Suzuki

8. Davi Millsaps - KTM

9. Justin Bogle - Suzuki

10. Malcolm Stewart - Suzuki

Samlet:

1. Ryan Dungey - 129p

2. Marvin Musquin - 111

3. Cole Seely - 107

250 West

... og der var flere tekniske uheld. Shane McElrath så ellers ud til at være på sikker kurs imod endnu en sejr, der kunne tippe den røde nummerplade tilbage, da han måtte trække af banen med to minutter igen. Derved smed han sejren over til Justin Hill, der således kunne udbygge sin samlede føring. Samtidig kørte Austin Forkner sig ind på andenpladsen, og Pro Circuits stjernefrø nærmer sig for alvor den sejr han er spået. Aaron Plessinger måtte igen komme bagfra, og tage til takke med tredjepladsen.

Resultat, Arlington:

1. Justin Hill - Kawasaki

2. Austin Forkner - Kawasaki

3. Aaron Plessinger - Yamaha

4. Jimmy Decotis - Honda

5. Dan Reardon - Yamaha

6. Jeremy Martin - Honda

7. Martin Davalos - Husqvarna

8. Cole Martinez - Yamaha

9. Hayden Mellross - Yamaha

10. Kyle Chisholm - Honda

Samlet:

1. Justin Hill - 138p

2. Aaron Plessinger - 117

3. Shane McElrath - 113

Foto: VitalMX/GuyB

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page