top of page

- Det gik lige som det skulle


Mikkel Haarup tog hul på sin sæson i går i Italien, og hvis vi skal tolke noget ud fra hans præstation, så kan vi allerede godt begynde at glæde os til at EM125 starter! To heatsejre blev det til for det danske stjerneskud, og vi fik en status fra ham, ovenpå søndagens sæsondebut.

Mikkel Haarup: "Årets første løb gik lige som det skulle. Jeg havde i mange uger set frem til at komme ud og fyre, for det er måneder siden jeg kørte et løb sidst. Det var godt at komme bag bommen igen! Tidligt på morgenen havde vi tidskval', og idet banen var helt flad, var det lidt svært at vise hvad man virkelig kunne, men jeg kvalede' alligevel ind som 2'er i min gruppe. I første heat er jeg i top 10 fra start. Da jeg kommer rundt efter første omgang er jeg allerede 5'er. Omkring midt i heatet får jeg mig kørt op som 1'er, efter lidt arbejde. Jeg prøver derefter bare at køre mine omgange, men ind imellem bliver jeg holdt lidt op af omgangkørere, men jeg får alligevel kørt førstepladsen i hus. I andet heat kommer jeg igen afsted i top 10, og kører mig stille og roligt op gennem feltet. Da vi kører ud på sjette omgang, forsøger jeg at overhale 1'eren, så jeg går ud i startsvinget for at lukke af, men der er ingen af os som vil slippe gassen. Det resulterer i at vi begge tager en ordentlig omgang i jorden. Jeg kom dog hurtigt op igen, løb tilbage til crosseren og kom afsted som omkring 4'er. Efter et par omgange, får jeg rytmen tilbage og begynder stille og roligt jagten på de førende. Det virkede samtidig som om at de andre begyndte at blive trætte, så imens jeg bare holder mine omgangstider, kommer jeg hurtigt op som 1'er. De sidste par omgange trækker jeg et godt hul og køre sikkert i mål som vinder. For mig var den en god dag. Men også en dag, der giver masser af ting at arbejde på. Nu ser jeg frem til nogle ugers træning, inden det næste løb. Det skal nok blive godt!"

Foto: Offroadproracing.it

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page