top of page

TKO imponerede igen


Der er kun to uger til den officielle VM-start i Qatar, og det bliver med yderst utålmod, at vi danskere går denne sæson i møde. Grunden er ham den hurtige med nummer 19 i MX2, og i går var Thomas Kjer Olsen i Frankrig, for at køre det sidste opstartsløb, inden motorcyklerne bliver sendt af afsted til Qatar. Og det endte med at blive en dag, hvor danskeren igen imponerede alt og alle - og han burde snart have sat gang i snakken rundt omkring. (Her i Danmark ved vi i hvert fald, hvem der skal heppes på!) En samlet tredjeplads blev det til, og en niendeplads i den kombinerede klasse, hvor han henviste flere af 450'erne til sekundære placeringer. Her er et par ord fra ham, ovenpå ræset i Lacapelle Marival.

Thomas Kjer Olsen: "Det var en rigtig god dag, og et godt event. Jeg fik to gode starter, og jeg er glad, at jeg igen beviste, at jeg kan kæmpe med helt i toppen. I første heat fik jeg en god start, men havde derefter et lille styrt, der sendte mig ned som 10'er. Jeg kom tilbage på cyklen, og kæmpede mig op som 6'er. Når man tænker på, at banen kunne havde én god linje, så var det godt, at jeg formåede at komme forbi nogle stykker. I det andet heat fik jeg igen en god start, og formåede at kæmpe mig op på tredjepladsen. Vi fortsætter med at arbejde, og jeg glæder mig virkelig til VM starter i Qatar!"

Foto: Husqvarna Racing

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page