top of page

Nikolaj Larsen godt i gang


Den danske mester tog hul på sin sæson i søndags i Italien, og det var i et tempo der lover godt for den kommende sæson. Nikolaj var helt oppe og blande sig med de rigtig hurtige, og selvom der stadig var ting at arbejde på, så var det en tilfreds Nikolaj, der gav os en status fra dagen efterfølgende.

Nikolaj Larsen: "Jamen, den sidste afdeling af det italienske mesterskab her i weekenden, var det første race for i år for mit vedkommende, og jeg synes alt i alt at det var en rigtig positiv dag. Jeg følte min fart og kørsel var rigtig god. Jeg døjede dog med lidt armpump i første heat, og jeg blev lidt træt til sidst i superfinalen, men det er noget der kan arbejdes med, inden min sæson rigtig går igang i starten af april. Så alt i alt en super fed dag i Italien og et godt udgangspunkt for den nye sæson!"

Nikolaj sluttede MX1-heatet som nr. 12, imens han kørte en plads som nr. 18 hjem i det kombinerede Elite-heat.

Foto: Offroadproracing.it

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page