top of page

Torsdags update


Der sker hele tiden noget i verdens bedste sport, og vi har derfor samlet en håndfuld overskrifter fra den seneste uge, i denne lille hurtige update. Status på Jeffrey Herlings, videoer, Barcia er tilbage, 250 SX East starter op og så er SPOT fra Herning på trapperne!

Jeffrey Herlings havde en massiv afstigning til sidste afdeling af det italienske mesterskab i søndags, og senere på ugen lagde The Bullet så et billede op af sin hånd i gips. Nu melder KTM dog imidlertid ud, at de regner med at hollænderen bliver klar til at VM går i gang om under to uger. Det samme siger de om Pauls Jonass, der styrtede i Frankrig samme dag, men altså efter sigende også skulle være klar.

Og når vi er ved det italienske mesterskab, så tag her et kig på, hvordan Mikkel Haarup løftede årets første trofæ i søndags. Begge 125-heat i fuld længde:

Thomas Kjer Olsen var i aktion i Frankrig, til det internationale løb i Lacapelle Marival. Giv den her video et kig, og se om du kan spotte den lange dansker:

Skaderne begynder at regne ned over årets AMA Supercross, hvor der var mange styrt og skader efter løjerne i Arlington i weekenden. Heldigvis er der nu også forlydender om at kørere begynder at vende tilbage, og i weekenden er Justin Barcia på bommen for første gang i år, efter han brækkede håndleddet inden sæsonstart. Det bliver spændende at se hvor Bambam befinder sig henne.

Samtidig er det blevet tid for Joey Savatgy, Adam Cianciarulo, Zach Osborne og de andre at komme ud af deres skjul, når feltet i weekenden rykker til Minneapolis. Den østlige 250-klasse skal skydes igang, og vi har derfor fundet startlisten til dig, så du kan have helt styr på tingene når det går løs. Find dem her: http://www.amasupercross.com/entries.aspx?eventId=276&class=2

Som en sidste ting, så kan vi melde at vores TV-program fra Herning Supercross, ruller over skærmen på TV3 Sport 1 første gang på søndag 10.55. Husk at se med!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page