top of page

Action fra Minneapolis


Der var mange ting at se frem til, inden lørdag aftens amerikanske supercross i Minneapolis. Ikke mindst at den lille østlige serie skulle skydes i gang. Og som sædvanlig blev vi ikke skuffede. Vi har lige fundet videoer fra finalerne til dig, samt en gang resultater, hvis du er utålmodig.

450 main:

250 east main:

(Husk ikke at scrolle for langt ned, hvis du ikke vil se resultaterne.)

450

I sidste weekend så vi Marvin Musquin rejse sig og køre sig ind på førstepladsen, og hvis man skal glæde sig over det, så må det først og fremmest være fordi, at der nu ser ud til at være endnu en kører der kan udfordre Ryan Dungey. RD var dog på hjemmebane i nat, men det hjalp ham dog ikke yderligere, for nok engang måtte han se sig overgået af teamkammerat Musquin, der dog kun tog andenpladsen. Førstepladsen løb Eli Tomac knusende sikkert med. Jason Anderson og Cole Seely lukkede og slukkede i top 5.

Resultat, Minneapolis:

1. Eli Tomac - Kawasaki

2. Marvin Musquin - KTM

3. Ryan Dungey - KTM

4. Jason Anderson - Husqvarna

5. Cole Seely - Honda

6. Davi Millsaps - KTM

7. Broc Tickle - Suzuki

8. Trey Canard - KTM

9. Blake Baggett - KTM

10. Mike Alessi - Honda

Samlet:

1. Ryan Dungey - 149p

2. Marvin Musquin - 133

3. Eli Tomac 129

250 East

Det er altid spændende at se, hvem der er i bedst form, når kørerne bliver lukket ud af folden. Og det var da heller ikke anderledes i går. Der var nemlig mange om buddet, men til slut var det alligevel en der havde prøvet det før, som stak afsted med den røde nummerplade. Joey Savatgy gjorde dagen ekstra god for Kawasaki med en sejr, og så måtte Jordon Smith og Zach Osborne nøjes med de efterfølgende pladser. RJ Hampshire og Adam Cianciarulo lukkede og slukkede i top 5.

Resultat, Minneapolis:

1. Joey Savatgy - Kawasaki

2. Jordon Smith - KTM

3. Zach Osborne - Husqvarna

4. RJ Hampshire - Honda

5. Adam Cianciarulo - Kawasaki

6. Dylan Ferrandis - Yamaha

7. Anthony Rodriguez - Yamaha

8. Luke Renzland - Yamaha

9. Kyle Peters - Suzuki

10. Colt Nichols - Yamaha

Samlet:

1. Joey Savatgy - 25p

2. Jordon Smith - 22

3. Zach Osborne - 20

Foto: VitalMX/GuyB

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page