top of page

SOS Racing Parts leverer hjul og stickers til Yamaha fabriksteam


Det svenske Enduro VM team Johansson MPE, der er et af to Yamaha fabriksteam i Enduro

VM kører igen i 2017 med hjul og stickers fra SOS Racing Parts. Samarbejdet mellem Johansson MPE og SOS Racing Parts blev etableret til 2016 sæsonen og det forsætter i 2017 hvor Johansson MPE har fået status som officielt Yamaha fabriks team. Det er målet at teamet med Youth Cup Verdensmesteren fra 2015 Mikael Persson skal forsøge at vinde VM titlen i FIM Junior klassen. Det er sjældent at fabriksteams samarbejder med danske leverandører som tekniske sponsorer, men det er lykkedes for SOS Racing Parts at blive accepteret som officiel leverandør til Yamaha. SOS Racing Parts følger dermed i hjulsporene på SBS, der også er teknisk sponsor på teamet. SOS Racing Parts har også valgt at indgå et samarbejde med den regerende Enduro holdverdensmester Albin Elowson, der deltager i Enduro VM for Husqvarna og er således godt repræsenteret i Enduro VM der i 2017 afvikles over 9 afdelinger fra Finland til Mexico. Enduro Sporten er en ganske lille sportsgren i Danmark, men i Sverige er Enduro den klart største motorsports aktivitet, med mere end 10.000 aktive og løb som Gotland Grand National der med næsten 3.000 kørere til start, 15.000 tilskuere og direkte live sending på svensk TV hører til blandt de største sportsbegivenheder I Sverige.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page