top of page

VM er i gang!


Og hvor har vi glædet os til denne her dag! Der kan ikke lægges skjul på, at der er blevet lagt stort op til denne her sæson, og med kvaldagen overstået i Qatar, så kan vi sige, at vi fik alt hvad vi havde ønsket os - og mere til. En god dansk præstation, og giganter med blod på tanden!

MXGP

I den store klasse lignede Antonio Cairoli en mand der var tilbage i storform under begge dagens træninger, hvor han snuppede den hurtigste tid undervejs. Men den ottedobbelte verdensmester måtte nøjes med andenpladsen i kvalheatet, da forsvarende verdensmester, Tim Gajser, satte sig på førstepladsen, og derved pole position. Gautier Paulin så ud til at være vågnet på ny hos Husqvarna med en tredjeplads, imens Evgeny Bobryshev og Jeremy van Horebeek lukkede og slukkede i top 5.

Resultat, kvalheat, Qatar:

1. Tim Gajser - Honda

2. Antonio Cairoli - KTM

3. Gautier Paulin - Husqvarna

4. Evgeny Bobryshev - Honda

5. Jeremy van Horebeek - Yamaha

6. Arnaud Tonus - Yamaha

7. Romain Febvre - Yamaha

8. Max Anstie - Husqvarna

9. Clement Desalle - Kawasaki

10. Jordi Tixier - Kawasaki

MX2

Thomas Kjer Olsen skulle på sin første gigantiske opgave som fuld fabrikskører, og den unge dansker blev bare bedre og bedre som dagen skred frem. Det betød at han sluttede kvalheatet som nr. 7, hvilket virker lovende til morgendagens heat! Fingre og tæer er krydsede! I toppen var det forhåndsfavoritterne der dominerede, med Pauls Jonass foran Benoit Paturel og Jeremy Seewer. Jorge Prado og Hunter Lawrence viste at EMX250-drengene, er rykket op for at lege med.

Resultat, kvalheat, Qatar:

1. Pauls Jonass - KTM

2. Benout Paturel - Yamaha

3. Jeremy Seewer - Suzuki

4. Jorge Prado - KTM

5. Hunter Lawrence - Suzuki

6. Julien Lieber - KTM

7. Thomas Kjer Olsen - Husqvarna

8. Darian Sanayei - Kawasaki

9. Thomas Covington - Husqvarna

10. Brent van Doninck - Yamaha

Vi glæder os allerede til i morgen!

Foto: Youthstream 2017 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page