top of page

VM skudt afsted med et brag!


Første afdeling af VM i Qatar havde alt hvad man kunne havde ønsket sig, og hvis ikke TKO-feberen har grebet dig endnu, så foreslår vi at du ser at komme i svingninger. Danskeren leverede blændende i ørkenen, ligesom at der var storkørsel hos flere af de store spillere, der lover godt for en god sæson!

MXGP

Vi håbede at den "gamle" Antonio Cairoli ville være tilbage i Qatar. Nu VED vi at han er tilbage. To heatsejre, og så var der igen rød nummerplade til den ottedobbelte mester, der lignede en mand tilbage i sit es, især da han strøg forbi Tim Gajser på næstsidste omgang i andet heat, efter at have ventet tålmodigt hele heatet. Den forsvarende mester måtte nøjes med andenpladsen, imens Clement Desalle startede året ud med en podieplads. Evgeny Bobryshev og Romain Febvre tog de sidste pladser i top 5.

Resultat, Qatar:

1. Antonio Cairoli - KTM

2. Tim Gajser - Honda

3. Clement Desalle - Kawasaki

4. Evgeny Bobryshev - Honda

5. Romain Febvre - Honda

6. Gautier Paulin - Husqvarna

7. Jeremy van Horebeek - Yamaha

8. Jordi Tixier - Kawasaki

9. Glenn Coldenhoff - KTM

10. Max Anstie - Husqvarna

MX2

Thomas Kjer Olsen blev bare bedre igennem weekenden, og da det blev tid til de afgørende heat, så var danskeren der hvor han skulle være. En fjerdeplads i første heat, blev fuldt op af endnu en fjerdeplads i andet, hvor TKO skilte sig mærkbart ud, sammen med et par af favoritterne, og så kunne han slutte sin første VM-weekend i år som nr. 4. Kørslen og præstationerne har været i top, og vi er MEGET spændte på resten af sæsonen. Pauls Jonass vandt begge heat, lige for næsen af Benoit Paturel og Julien Lieber. Michele Cervellin tog femtepladsen for Honda.

Resultat, Qatar:

1. Pauls Jonass - KTM

2. Benoit Paturel - Yamaha

3. Julien Lieber - KTM

4. Thomas Kjer Olsen - Husqvarna

5. Michele Cervellin - Honda

6. Jeremy Seewer - Suzuki

7. Vsevolod Brylyakov - Kawasaki

8. Jorge Prado - KTM

9. Darian Sanayei - Kawasaki

10. Alvin Östlund - Yamaha

Vi glæder os allerede til Indonesien!

Foto: José Pablo Acevedo

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page