top of page

...og bolden rullede til Atlanta


Imens at der fra dansk side nok var en kende fokus på begivenhederne i ørkenen nord for Doha i går, så var den amerikanske supercross-karavane rykket videre, denne gang til Atlanta. Og der blev igen gået godt til stålet, og vi har derfor både videoer og resultater til dig.

450 main:

250 main:

(Husk ikke at scrolle for langt ned, hvis du ikke vil se resultaterne.)

450

Ryan Dungey har lignet en der har været til at snakke med de sidste par weekender, men det ender som regel med, at RD alligevel griner til slut. Om han gør det må tiden vise, men i Atlanta var han i hvert fald tilbage på toppen af podiet, og lagde derfor yderligere afstand i den samlede stilling. Eli Tomac måtte nøjes med andenpladsen, foran Blake Baggett, der endelig fik vist lidt af det han har vist på træningsbanerne. Jason Anderson og Marvin Musquin lukkede og slukkede i top 5.

Resultat, Atlanta:

1. Ryan Dungey - KTM

2. Eli Tomac - Kawasaki

3. Blake Baggett - KTM

4. Jason Anderson - Husqvarna

5. Marvin Musquin - KTM

6. Cole Seely - Honda

7. Chad Reed - Yamaha

8. Justin Brayton - Honda

9. Josh Grant - Kawasaki

10. Dean Wilson - KTM

Samlet:

1. Ryan Dungey - 174p

2. Marvin Musquin - 149

3. Eli Tomac - 147

250 East

Første runde af den lille østlige serie startede med at bevise, at den er rigtig åben i år, og den tendens fortsatte i Atlanta, hvor Zach Osborne kunne stikke afsted med både sejr og rød nummerplade. Alex Martin tog andenpladsen på dagen, og fik revancheret sin noget sløje start i sidste uge, imens Colt Nichols tog sidste plads på podiet. Joey Savatgy og Jordon Smith sluttede top 5 af.

Resultat, Atlanta:

1. Zach Osborne - Husqvarna

2. Alex Martin - KTM

3. Colt Nichols - Yamaha

4. Joey Savatgy - Kawasaki

5. Jordon Smith - KTM

6. Luke Renzland - Yamaha

7. Adam Cianciarulo - Kawasaki

8. Fredrik Norén - Honda

9. Kyle Peters - Suzuki

10. RJ Hampshire - Honda

Samlet:

1. Zach Osborne - 45p

2. Joey Savatgy - 43

3. Jordon Smith - 38

Foto: VitalMX/GuyB

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page