top of page

Gryning til vintercross i Dolle


Våren rykker så småt tættere på, og som et af de sidste træk inden forårsmånederne ankommer, vælger mange danskere at køre det tyske vintercross i Dolle. En af dem der var til start i Masters-klassen, var Mathias Gryning, og han har sendt os en status derfra, ligesom han også snakker lidt om sin øvrige optakt til sæsonen.

Mathias Gryning: "Min weekend i Dolle var rigtig fornuftig. Jeg fik kørt tre solide heat og fik lidt mere løbserfaring. Jeg er hjemvendt fra et par uger i Italien, som stod på en masse træning og nu mangler jeg lidt løbstræning. Stor tak til Tue Osted og Philip Larsen for at skrue i øvrigt. Lørdag var der fri træning på banen, så jeg fik lige testet 250’eren, efter en masse træning på en 350’er, og bare lige kørt et par træninger, så jeg kendte banen - inden jeg skulle hjem på hotellet og heppe, med klaphat, på gode gamle TKO, som jo kørte VM i Qatar.

Jeg deltog i løbet, søndag, i Masters-klassen og kvalede' som 11’er. Derefter ventede der tre heat på en rigtig svær og hullet sandbane, hvilket var rigtig fedt. Jeg var lidt spændt på hvordan jeg ville præstere, efter så lang tid uden løb. Men de tre heat gik rigtig fint. Et mindre styrt i første heat og lidt anstrengt kørsel, endte med en 15. plads. Andet heat gik bedre, jeg følte mig bedre tilpas og endte på en 13. plads, som jeg også gjorde i tredje heat. Samlet blev jeg nr. 13, og nr. 3 af MX2-kørere. Alt i alt synes jeg det var en god og lærerig weekend, og jeg føler jeg har gjort et godt stykke arbejde henover vinteren, selvom jeg har været ude længe med en skade, og jeg har på nuværende tidspunkt et godt udgangspunkt, pausen taget i betragtning. Samtidig er det en god fornemmelse at fortsætte med samme team, cykel og bagland. Jeg har fået en rigtig god gruppe mennesker til at stå bag mig og støtte mig, som jeg virkelig sætter pris på! Så jeg ser frem mod sæsonstart!

Mange tak til min mekaniker Anders Sørensen, for at hjælpe mig gennem weekenden og sørge for at raceren var klar, samt mine sponsorer. Sørby VVS, Au2parts, Ivans Dækcenter, Bridgestone Tires, CTI Knee Braces, WestSide Racing, Team Næstved, Valvoline, TheSix, KTM Skandinavien, Diament Runs Forever og SOS Racing Parts og Jesper “Polle”."

Foto: Jan Uttich

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page