top of page

Vendelbo arbejder sig tilbage


Den danske mester i B-MX2, Mads Vendelbo, var en af dem vi havde glædet os til at se til A-DM, men desværre så betyder en lang skadespause, at vi må have den oplevelse til gode i 2017. Heldigvis ser han på tingene med optimistiske øjne. Vi har fået en status på tingenes tilstand fra ham.

Mads Vendelbo: "Desværre er sæson 2017, en helårs off-season for mit vedkommende. I uge 7 sidste år, pådrog jeg mig en skade i mit venstre knæ, som plagede mig meget. Jeg valgte dog at fortsætte sæson 2016, i håb om gode resultater. Det gav heldigvis pote med det Danske Mesterskab og Jysk/Fynske Mesterskab i B-MX2, hvor jeg vandt begge titler. Da sæsonen var ovre besluttede jeg mig for at få opereret knæet d. 2 december, hvor jeg fik lavet et nyt af det forreste korsbånd, og samtidig fik min menisk repareret lidt. Jeg er kommet godt igang med min genoptræning, i samarbejde med min fysioterapeut, dog kan det godt være en smule kedeligt med de samme øvelser hver dag, især når man heller ikke kan lave lidt styrketræning med armene. For da jeg fik dommen fra lægerne om at ikke måtte køre cross i 1 år, kunne jeg jo i samme omgang få opereret min anden ledlæbe i højre skulder, fra et tidligere styrt for halvandet år siden, på en dirtjump cykel. Så nu har jeg en uge mere med armen i slynge, og derefter starter genoptræning nr. 2 stille og roligt. Jeg er rigtig ærgerlig over, at jeg ikke kommer til at stille op bag bommen i A-MX2, sammen med de andre gutter. Men jeg glæder mig alligevel til at sæsonen går igang, og til at tilbringe en masse tid med vennerne på banerne, samt at se alle de andre, der bruger deres weekend “det eneste rigtige sted” nemlig på en MX-bane!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page