top of page

Troperegn og aflysning ...


OPDATERET! Førstedagen til det indonesiske GP blev kaotisk, og sådan endte andendagen også. Heldigvis red TKO stormen af, men mange andre slap ikke så heldigt fra stedet, hvor aflysninger og massiv regn, igen endte med at sætte sit ærgerlige præg på det hele.

MXGP

Baneforholdende var vanskelige og præget af pladder og regn, men første heat blev gennemført i den store klasse, inden andet heat måtte aflyses. Det betød at Shaun Simpson endte med at vinde det indonesiske GP, efter en heatsejr i første heat, foran Glenn Coldenhoff og Clement Desalle. Antonio Cairoli tog fjerdepladsen, imens forholdene begunstigede Rui Goncalves, der blev noteret som nr. 5 - på en dag, hvor tilfældighederne virkelig rådede.

Resultat, Indonesien:

1. Shaun Simpson - Yamaha

2. Glenn Coldenhoff - KTM

3. Clement Desalle - Kawasaki

4. Antonio Cairoli - KTM

5. Rui Goncalves - Husqvarna

6. Kevin Strijbos - Suzuki

7. Tim Gajser - Honda

8. Tanel Leok - Husqvarna

9. Evgeny Bobryshev - Honda

10. Jeremy van Horebeek - Yamaha

Samlet:

1. Antonio Cairoli - 68p

2. Clement Desalle - 60

3. Tim Gajser - 56

MX2

Thomas Kjer Olsen havde svære betingelser, men alligevel formåede danskeren at danse sin Husqvarna igennem sølet, og komme afsted med sjettepladsen i første heat. Andet heat blev også gennemført, men forholdene forværredes undervejs, og heatet endte med at få rødt flag, på et tidspunkt hvor Samuele Bernardini førte. Siden blev resultatet først annulleret, for derefter at tælle alligevel. Og med det andet heat tællende, så ender TKO faktisk på en fornem fjerdeplads i det indonesiske GP! Sejren gårtil Jeremy Seewer, foran Samuele Bernardini og Julien Lieber. Julien Lieber bliver den nye spids i serien. Resultatet er stadig ikke opdateret på www.mxgp.com, men vi holder øje, og indtil videre ser det ud som om at det er dette resultat der gælder.

Resultat, Indonesien:

1. Jeremy Seewer - Suzuki

2. Samuele Bernardini - TM

3. Brian Bogers - KTM

4. Thomas Kjer Olsen - Husqvarna

5. Davy Pootjes - KTM

6. Benout Paturel - Yamaha

7. Brent van Doninck - Yamaha

8. Ben Watson - KTM

9. Brian Bogers - KTM

10. Adam Sterry - Kawasaki

Samlet:

1. Julien Lieber - 78p

2. Jeremy Seewer - 72

3. Benoit Paturel - 71

4. Thomas Kjer Olsen - 67

Foto: Motocrossaction

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page