top of page

Daytona night


Løbskalenderens første vinterløb starter i denne weekend her i gamle Danevang, men i USA er supercross-karavanen nået til legendariske Daytona, der som altid bliver lidt anderledes end de øvrige afdelinger. Vi har samlet lidt nyheder, videoer og spas, inden det går løs i aften!

Der er mange smånyheder omkring Daytona, for der er stadig skader, som plager feltet. Honda er stolt sponsor af afdelingen i Daytona, og da Ken Roczen jo stadig sidder udenfor, så har man sørget for at hive Jeremy Martin ind, for at køre på K-Rocs cykel i 450-klassen, og give bosserne noget at kigge på. Vi må også stadig undvære Cooper Webb, der stadig sidder ude med en skulderskade. Kampen er åben i 250-klassen, imens Eli Tomac betegnes som svag favorit i 450-klassen. Veteranen Kyle Cunningham er at finde hos JGR Suzuki i 250-klassen, efter at han brød kontrakten med Slater Skins/Blue Buffalo Yamaha, for at erstatte skadede Matt Bisceglia. Kyle Peters har ellers udfyldt den rolle, men han skal til Australien og køre. Desuden må vi undvære RJ Hampshire, der blev skadet i Toronto.

En anden anderledes ting, er at det gamle format er tilbage i Daytona - som det eneste sted på hele kalenderen. Her kører man ikke finalerne på tid, ligesom vi har gjort hidtil som noget nyt i år, men efter antal kørte omgange i stedet. 20 omgange for 450, og 15 omgange for 250.

Her er et par videoer, der giver dig et overblik over hvad der venter i Daytona:

Resultater fra Toronto i sidste weekend, og top 3:

450 resultat, Toronto:

1. Eli Tomac - Kawasaki

2. Ryan Dungey - KTM

3. Broc Tickle - Suzuki

4. Chad Reed - Yamaha

5. Blake Baggett - KTM

6. Cole Seely - Honda

7. Davi Millsaps - KTM

8. Dean Wilson - Husqvarna

9. Justin Barcia - Suzuki

10. Justin Brayton - Honda

Samlet:

1. Ryan Dungey - 196p

2. Eli Tomac - 172

3. Marvin Musquin - 157

250 resultat, Toronto:

1. Zach Osborne - Husqvarna

2. Adam Cianciarulo - Kawasaki

3. Christian Craig - Honda

4. Colt Nichols - Yamaha

5. Dylan Ferrandis - Yamaha

6. Joey Savatgy - Kawasaki

7. Jordon Smith - KTM

8. Kyle Peters - Suzuki

9. Cameron McAdoo - Honda

10. Anthony Rodriguez - Yamaha

Samlet:

1. Zach Osborne - 70p

2. Joey Savatgy - 58

3. Jordon Smith - 52

Husk at du kan købe live adgang til at se ræset her: http://www.supercrosslive.com/live-race

Foto: Motocross Action Mag

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page