top of page

Argentinske argumentationer - MXGP


Siden VM første gang besøgte Neuquen i Argentina, har det været et sted der er blevet set frem til. Billedskønt og altid med en fornem bane, er det argentinske GP blevet et tilløbsstykke, og der skete da også ting og sager, da feltet i dag skulle fordele pointene imellem sig. Det blev en uheldig dag med danske øjne, men det kun fordi det kunne være blevet til så meget mere, for Thomas Kjer Olsen.

MXGP

Men lad os starte med den store klasse, for Antonio Cairoli har været fyr og flamme de første afdelinger, men i Argentina besluttede den forsvarende mester, Tim Gajser, at han lige ville bevise hvorfor titlen hviler hos ham. I hvert fald gjorde Gajser kort proces, og vandt begge heat, hvilket samtidig sender ham op på den samlede førsteplads i tabellen. Jeremy van Horebeek og Evgeny Bobryshev tog de sidste to podiepladser på dagen.

Resultat, Argentina:

1. Tim Gajser - Honda

2. Jeremy van Horebeek - Yamaha

3. Evgeny Bobryshev - Honda

4. Gautier Paulin - Husqvarna

5. Romain Febvre - Yamaha

6. Clement Desalle - Kawasaki

7. Antonio Cairoli - KTM

8. Max Nagl - Husqvarna

9. Jeffrey Herlings - KTM

10. Max Anstie - Husqvarna

Samlet:

1. Tim Gajser - 106p

2. Antonio Cairoli - 96

3. Clement Desalle - 91

MX2

Thomas Kjer Olsen har været en af de absolut hurtigste hele weekenden, men uheld har desværre forfulgt ham. I første heat i Argentina kørte han flot en fjerdeplads hjem, men desværre førte en batalje i andet heat, med teamkammerat Thomas Covington, til at TKO måtte bruge hele heatet på at køre sig op i stedet. Det blev derfor til en sjetteplads samlet på dagen, og danskeren er stadig kun 11 point fra førstepladsen i tabellen. Og indtil videre har han faktisk været den mest stabile kører, af dem i top 5. Det tegner fortsat rigtig godt! Pauls Jonass vandt begge heat, imens Jeremy Seewer nu har overtaget den røde nummerplade fra Julien Lieber.

Resultat, Argentina:

1. Pauls Jonass - KTM

2. Jorge Prado - KTM

3. Jeremy Seewer - Suzuki

4. Benoit Paturel - Yamaha

5. Darian Sanayei - Kawasaki

6. Thomas Kjer Olsen - Husqvarna

7. Brent van Doninck - Yamaha

8. Seva Brylyakov - Kawasaki

9. Michele Cervellin - Honda

10. Julien Lieber - KTM

Samlet:

1. Jeremy Seewer - 110p

2. Pauls Jonass - 107

3. Benout Paturel - 104

Foto: Youthstream 2017 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page