top of page

Social Media Snatch!


Hvad render kanaljerne rundt og laver? Eller rettere, hvad er der blevet slået op af interessante ting på de sociale medier, den sidste uges penge? MX-Index har været igennem lidt af hvert, og fundet et par ting at fremhæve - og selvfølgelig knytte en lille kommentar på. Fremtiden er her, ung med de unge, og alt det der. Find selv på flere.

MX-Index siger: Godt at høre, at alt er godt i Husqvarna-lejren, efter TKOs og Covingtons lille komsammen i Argentina. Og lad os da også være stolte over, at Rasmus Krogh indtil videre ser ud til at vogte sin lille hvide flok, som en rutineret professionel. Det er smukt, at Danmark kan både på og udenfor banen!

MX-Index siger: FMX'ere er gjort at noget specielt, og Alex Porsing gør hvad han kan, for at fylde på den fordom. Endnu en operation til den danske flipper, og han er allerede tilbage på cyklen.

MX-Index siger: Vi glæder os til at DM starter, og det er herligt at se, at der bliver trænet godt igennem fra medaljekandidaterne. Desuden, så ser det ud som om at #134 er væk for Mathias Gryning, og skiftet ud med hans internationale nummer #334.

MX-Index siger: Mathias Tang har fået kørt godt med timer, inden A-klassen for alvor venter. Hvordan kommer han og de andre nyoprykkere til at klare sig? Vi glæder os til at finde ud af det!

MX-Index siger: Altid godt med danske pokaler! Især når Mikkel Haarup henter dem, imod nogle af dem, som han også skal køre imod til EM! Her podiet fra Holland i den forgangne weekend.

MX-Index siger: Thomas Kjer Olsen er en der skal regnes med i VM. Og samtidig ser det danske es ud til, at han nyder hvert et sekund. Det er lige og præcis sådan det skal være!

MX-Index siger: Frederik Højris får kørt mere på motorcykel end de fleste, og det ser ud som om han hygger sig! Han får også brug for al sin tekniske træning, når han skal til Canada om et par måneder, og deltage i den canadiske Arenacross-serie! "Det er da lidt tættere på USA, ved jeg!" sagde han, da vi spurgte til det.

MX-Index siger: Jakob Kjær Nielsen er uden tvivl en af de meste seværdige kørere på banen, og han gør hvad han kan, for at blive klar til DM! Denne opstart er gået med en del løb i udlandet, når andre forpligtelser har givet lov, og vi glæder os til at se hvad han har lært!

MX-Index siger: Kender du en der kunne tænke sig at prøve motocross? Så har de chancen nu! 22. april er der race day i en mængde forskellige klubber over hele landet, hvor du kan gøre dit til at gøre sporten endnu større! Del det glade budskab!

MX-Index siger:Mathias Jørgensen får kørt grønne timer i kroppen i Spanien, og presser materiellet til det yderste på vejen. #21 er helt sikkert en af titelkandidaterne i MX2, og vi glæder os til at se, hvad ham og hans Kawasaki tager med sig hjem fra den Iberiske halvø!

MX-Index siger: Den forsvarende mesters yndige ged. Eller. En af dem. Nichlas Bjerregaard har en 2-smoker, han har trænet godt igennem på den og han er samtidig hurtig. Hvad stiller han til start på når han slår igang? Vi må vente i spænding!

MX-Index siger: Vi slutter af, med et muntert billede af brødrene Rasmussen. Storebror Thomas gør klar til endnu en sæson i MX2, imens lillebror Søren, skal forsøge at forbedre sin tredjeplads fra sidste års DM i 125 Junior

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page