top of page

Startlister til Dutch Masters


Det hollandske Dutch Masters of Motocross sparkes i gang i den kommende weekend, og at dømme efter startlisterne, så bliver der tale om et "mini-VM," i Oss. Og heldigvis er der også danske navne at finde på listerne!

En solid gang præmiepenge, og inkluderingen af Zwartecross som en afdeling, har givet Dutch Masters god opmærksomhed, og godt med deltagere til den første afdeling. Selvfølgelig springer TKO i øjnene i MX2, hvor han igen skal måle sig med dem han normalt kører imod i VM. Hvordan forløber det på en bane der er tættere på de hjemlige himmelstrøg? Vi følger det tæt! I MX1 skal Nikolaj Larsen forsvare Dannebrog, og det har han faktisk gjort rigtig fornuftigt i sæsonens første løb. Den forsvarende danske mester, går efter at få et svensk mesterskab til sit navn i år, så det er godt at han viser tempo allerede tidligt. I Oss skal han dog op imod Jeffrey Herlings og drengene, men det har aldrig skræmt #(2)49 før.

Og så skal vi da heller ikke glemme Mikkel Haarup i 125-klassen. Inden EM ser det danske stjerneskud nemlig ud til at være i topform. Sejre i Italien tidligt, og en sejr i Holland så sent som i sidste weekend, taler vidst sit tydelige sprog. Bliver det til mere ædelt metal i Oss? Vi håber det? Bliver det til flere danske EM-medaljer i 2017? Vi håber det endnu mere!

Der er flere danskere på plakaten, og vi må vente og se, hvordan det kommer til at gå dem. Til at starte med, kan du tage et kig på startlisterne her: http://www.onk-motocross.nl/dutch-masters-of-motocross-3/

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page