top of page

Fart over feltet i Detroit


Der var lagt op til endnu et slag om den amerikanske supercross-trone, da feltet i aftes rullede inde i Detroit, med pomp og med pragt. Og der blev gået rigtig hårdt til stålet, allerede fra første færd. Vi har videoer og resultater til dig!

250 main:

450 main:

450 Class

Eli Tomac lugter blod. Så nemt kan det siges. Weekend for weekend har #3 spist af Ryan Dungeys ellers betragtelige forspring, og denne her blev ingen undtagelse. ET løb afsted med endnu en sejr, og da Dungey "kun" blev nummer 3, ja, så røg der yderligere en håndfuld point. Forspringet er nu på under ti point, og der er måske lagt op til en gyser! Marvin Musquin klemte sig ind imellem de to på podiet, imens Blake Baggett og Davi Millsaps lukkede og slukkede i top 5.

Resultat, Detroit:

1. Eli Tomac - Kawasaki

2. Marvin Musquin - KTM

3. Ryan Dungey - KTM

4. Blake Baggett - KTM

5. Davi Millsaps - KTM

6. Jason Anderson - Husqvarna

7. Broc Tickle - Suzuki

8. Josh Grant - Kawasaki

9. Dean Wilson - Husqvarna

10. Cole Seely - Honda

Samlet:

1. Ryan Dungey - 254p

2. Eli Tomac - 247

3. Marvin Musquin 207

250 East Class

Den lille klasse startede noget dramatisk, ved at Christian Craig kørte Alex Martin af, allerede i træningen. Craig undskyldte dybt og fik en straf, men det betød stadig, at Martin måtte sidde ude af aftenens ræs. Der var dog stadig drama. Zach Osborne havde problemer i finalen, og måtte se den røde nummerplade forsvinde. Den landede i stedet på Joey Savatgys Kawasaki, da han løb med en andenplads, efter Jordon Smith, der vandt i Detroit. Adam Cianciarulo tog tredjepladsen, lige for næsen af Dylan Ferrandis - der bliver ved at imponere - og Kyle Cunningham.

Resultat, Detroit:

1. Jordon Smith - KTM

2. Joey Savatgy - Kawasaki

3. Adam Cianciarulo - Kawasaki

4. Dylan Ferrandis - Yamaha

5. Kyle Cunningham - Suzuki

6. Mitchell Harrison - Yamaha

7. Christian Craig - Honda

8. Gannon Audette - Kawasaki

9. Anthony Rodriguez - Yamaha

10. Luke Renzland - Yamaha

Samlet:

1. Joey Savatgy - 124p

2. Adam Cianciarulo - 115

3. Zach Osborne - 114

Foto: VitalMX/GuyB

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page