top of page

Gode danske takter i Holland


Det hollandske Dutch Masters of Motocross var slået stort op inden premieren, og det var med et dansk håb om at se Dannebrog markere sig, at vi læste startlisterne. Og heldigvis så var de danske drenge enige i den tilgang, selvom der desværre også var lidt uheld at spore. Men det lover godt for resten af sæsonen.

Mikkel Haarup var den helt store danske oplevelse. Han var blændende meget hurtigere end alle andre på banen allerede under kvalen', og med to stensikre heatsejre, så glæder vi os blot endnu mere til at EMX125 begynder! Det danske stjernefrø, ligner et godt bud på en medaljekandidat!

I MX2 var Thomas Kjer Olsen til start, og når man er fabrikskører, så er øjnene på en, allerede inden bommen falder. Men TKO er vokset med opgaven, og vi ved at han allerede kører som en der har været prof i årevis. Og hans tempo er ikke til at spøge med. Det beviste han ved at vinde første heat, foran flere af sine VM-kollegaer. Andet heat bød desværre på lidt uheld, der betød at den lange dansker, måtte "nøjes" med fjerdepladsen på dagen. Nichlas Bjerregaard var også til start, men efter et fornuftigt første heat, sluttede den danske mester i MX2, med en DNF i andet heat. Brian Bogers endte med at vinde på dagen.

Nikolaj Larsen skulle op imod en hel perlerække af VM-stjerner i MX1-klassen, og selvom Herlings og drengene kørte til, så gjorde Nikolaj det udemærket i første heat, hvor han sluttede som nr. 16. Det blev desværre ikke til point i andet heat. Max Nagl endte med at vinde, foran Gautier Paulin og Jeffrey Herlings.

Du kan se alle resultater, og finde alle danskerne, her: https://speedhive.mylaps.com/Events/1370539

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page