top of page

Sara er klar til sæsonstart


Sara Andersen er en af dem der er på vej opad, og hun har gjort hvad hun kunne, for at blive klar til den kommende sæson. Der venter lidt af hvert for den forsvarende Europamester, der tager hul på sit titelforsvar i den kommende weekend, når EM for kvinder sparkes i gang i Næstved. Vi fik en lille status fra hende, inden det går løs.

Sara Andersen: "Her til vinter har jeg brugt rigtig meget tid på løbebåndet og romaskinen - meget mere tid end nogensinde før - og jeg føler virkelig jeg begynder at kunne mærke det nu. Selvom jeg aldrig har syntes min form har været problemet, så kræver det alligevel lidt ekstra at tumle en 250cc 4-takt, når man bare er en spinkel pige som mig. Jeg har desuden tilbragt det meste af januar og februar i Spanien og Italien, så jeg burde have den nødvendige køretid i kroppen, før sæsonstart på lørdag. Jeg ser rigtig meget frem til at skulle køre EM-serien, og ikke mindst til at lægge ud på dansk grund. Jeg ved ikke om det gør nogen forskel at jeg vandt sidste år, det er stadigvæk et løb som altid, med en masse hurtige damer, hvor jeg skal køre op til mit bedste for at gentage successen. Men når det så er sagt, så skal det heller ikke være nogen hemmelighed at målet er at vinde, når jeg har gjort det én gang. Jeg føler også at mine forberedelser til i år kun øger troen på det yderligere, i forhold til sidste år."

Foto: Klaus Rasmussen

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page