top of page

Julie har set frem til EM


Når EM for kvinder sparkes i gang i weekenden i Næstved, så bliver det med lokalt håb og lid sat til Julie Dalgaard, der selv har glædet sig til at komme i gang med serien. Sidste års danske mester er også en stærkt bud på en god dansk præstation, og vi fik derfor en status fra Julie, her et par dage inden det går løs.

Julie Dalgaard: "Det er ingen hemmelighed at jeg efter det sidste års DM, holdt en lang pause på over 2 måneder, dog stadig med andet fysisk træning ved siden af. Men selvom jeg har holdt en længere pause, har mine forberedelser været på sin plads, eftersom jeg lige er kommet hjem efter at have tilbragt tid i Spanien, hvor det blev til en masse timers træning. Det er også derfor jeg i lang tid har set meget frem til at skulle køre EM-serien, og at vi så oven i købet starter ud på min hjemmebane, kan ikke være bedre."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page