top of page

TKO holder fast - MXGP


VM er rigtig godt undervejs, og feltet har allerede været vidt omkring i verden. I går var turen kommet til afdelingen i Mexico, og danske Thomas Kjer Olsen, gjorde hvad han kunne, på den teknisk svære bane i León.

MXGP

Men vi starter i den store klasse, for Tim Gajser ligner en der er vågnet fra sin slummer. Efter at have tumlet med sygdom under de første afdelinger, så er den forsvarende mester ved at være hvor han skal være. Han snuppede den røde nummerplade i Argentina, og den formkurve byggede han blot videre på i Mexico. To sikre heatsejre, og så var han videre. Antonio Cairoli tog sig af andenpladsen, imens Gautier Paulin kørte sin nye Husqvarna på podiet. Arnaud Tonus og Jeremy van Horebeek gjorde resten af top 5 blå.

Resultat, Mexico:

1. Tim Gajser - Honda

2. Antonio Cairoli - KTM

3. Gautier Paulin - Husqvarna

4. Arnaud Tonus - Yamaha

5. Jeremy van Horebeek - Yamaha

6. Evgeny Bobryshev - Honda

7. Clement Desalle - Kawasaki

8. Max Nagl - Husqvarna

9. Romain Febvre - Yamaha

10. Kevin Strijbos - Suzuki

Samlet:

1. Tim Gajser - 156p

2. Antonio Cairoli - 136

3. Clement Desalle - 119

MX2

Thomas Kjer Olsen havde ikke heldet med sit kvalheatet, men alligevel så kæmpede det danske es som et mandfolk i heatene. Det blev til to pladser som nr. 7, og danskeren holder derved fast i sin samlede femteplads, inden turen går tilbage til Europa.

Thomas Kjer Olsen: "Det var en svær weekend, men vi gjorde vores bedste for at tage point til mesterskabet. Vi kæmpede lidt med banen og med den store højde på området, men vi arbejdede hårdt, og blev bedre i løbet af weekenden. Mine starter var ikke gode, så jeg måtte virkelig presse den i begge heat. I første heat var jeg oppe på sjettepladsen, men en lille fejl gjorde, at jeg måtte nøjes med en plads som nr. 7. I andet heat var jeg igen udenfor top 10 på første omgang, men jeg kom forbi nogle stykker, sluttede 7'er, og blev også noteret som nummer 7 i GP'et. På trods af svære forhold, så fik vi værdifulde point med os, og vi er stadig 5'er i tabellen. Nu skal vi tilbage til Europa, og kæmpe for at komme endnu højere op!"

Thomas Covington var igen bedste mand i Mexico og vandt GP'et, og det gjorde han foran Jeremy Seewer og Julien Lieber. Pauls Jonass og Benoit Paturel tog de sidste pladser i top 5.

Resultat, Mexico:

1. Thomas Covington - Husqvarna

2. Jeremy Seewer - Suzuki

3. Julien Lieber - KTM

4. Pauls Jonass - KTM

5. Benoit Paturel - Yamaha

6. Brent van Doninck - Yamaha

7. Thomas Kjer Olsen - Husqvarna

8. Calvin Vlaanderen - KTM

9. Adam Sterry - Kawasaki

10. Vsevolod Brylyakov - Kawasaki

Samlet:

1. Jeremy Seewer - 153p

2. Pauls Jonass - 145

3. Benoit Paturel - 139

5. Thomas Kjer Olsen - 127

Foto: Youthstream 2017 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page