top of page

Social Media Snatch


Der er altid gang i den på de sociale medier, og det er altid spændende at høre og lure hvordan det går med de danske kanaljer, fra deres egne munde og skrivelystne fingre, så lad os tage et kig på den seneste tids bedste ting og sager!

MX-Index siger: Man kan mene hvad man vil om Reed/Dungey-episoden fra St. Louis, men de danske kørere er hurtige til at tage ting til sig. Mathias Gryning er i hvert fald ikke uden humor, med dette lille billede.

MX-Index siger: Det er billeder som det her vi godt kan lide at se. (Nej, ikke fordi vores fotoabe har taget det.) Men fordi det bevidner at dansk motocross er med på noderne på alle planer. Sara Andersen med sejren til EM i Næstved.

MX-Index siger: Der er mange måder at forberede sig til DM på. Thomas Rasmussen snuppede sølv til første afdeling af DM i enduro, som en del af sin opvarmning. Godt med lidt krydsen på tværs af grenene!

MX-Index siger: Nichlas Frandsen ligner en der er ved at finde sig til rette på sin grønne racer. Kan han komme helt op og lege med i front, som vi har set ham være før?

MX-Index siger: Mikkel Haarup har travlt i øjeblikket. En sejr til Dutch Masters of Motocross, og så var det danske stortalent videre.

MX-Index siger: Brian Kjær Jørgensen rundede de 42 år den 17/3, og han har på det seneste testet en 250'er rundt omkring. Får vi ham at se til DM i år? Man har lov at håbe!

MX-Index siger: Feltets mest seværdige kører, fungerer stadig bedst i pandekageform. Vi glæder os til at se mere, JKN, din drønnert ...

MX-Index siger: Podier er godt. Her er et fra Holland, med Nichlas Bjerregaard som 3'er. Det ser ud som om at vores danske mester i MX2, er kommet godt ind i 2017.

MX-Index siger: Andreas Falden er også i træning til den kommende sæson. Hvad kan sjællænderen bedrive i 2017? Kan han overraske på hjemmebanen i Hedeland?

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page