top of page

Startlister til EM 65/85 og ADAC


Sæsonen kører igen, og her på MX-Index gør det os i svært godt humør! Her i weekenden sparkes ADAC MX Masters igang i Fürstlich Drehna, og så er det i næste weekend at anden afdeling af EM i 65/85cc ruller over banen i Kolding! Vi har fundet startlisterne til begge ting til dig, bare så du lige er klar til noget af det der kommer! Selv tak!

Der er heldigvis stadig rigtig mange danskere, der tager kampen op i det tyske, og vi er spændte på at se, hvordan de kommer til at gøre det!

Samtidig viste de danske 65/85-kørere både mod og mandshjerte til første afdeling af EM i Næstved, og det er derfor herligt, at anden afdeling også skal køres i Danmark - så vi kan få sendt vores talenter endnu bedre afsted imod den afgørende EM-afdeling! I 65cc har Danmark spidsen med Mads Fredsøe, imens vi både sidder på anden- og fjerdepladsen i 85cc, med Magnus Smith og Rasmus Pedersen! Vi tror på mere succes til Danmark.

(Men hvad med A-DM spørger du? Og jo, der er startlisten også ved at være på plads til første afdeling, sammen med en dugfrisk version af MOTO! Glæd dig! Startlisten ligner en af de stærkeste nogensinde!)

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page