top of page

Intensity intensifies! - AMA SX


Man skal ikke sælge overalls'ene før stævnelederen er skudt, det er ikke ovre før kantinedamen har sunget, vi kender alle de gængse fraser, men alligevel så bliver vi ret så begejstrede, når en serie ser ud som om at den leverer spænding lige til det sidste! Og det er præcis hvad der er lagt op til i USA, efter lørdag aftens shakedown i Seattle.

Videoer fra alle aftenens heat, vil løbende blive uploadet her: http://offroadvideos.org/ama-supercross-round-14-seattle-2017/

450 Class

Da Ken Roczen blev skadet, troede alle at Ryan Dungey kunne cruise sig til endnu en sejr, men Eli Tomac er endelig vågnet op fra sin slummer - og det med en blodtørst, der kunne få selv den mest inkarnerede skrækfilm-fan til at flæbe. Stille og roligt har ET lukket hullet, og i går tog han så det afgørende skridt. Marvin Musquin tog en flot sejr, foran Tomac - der måtte kæmpe sig op igennem feltet, og endda styrtede undervejs - og da Dungey samtidig blev nummer 4, efter et styrt i starten af finalen, ja så er der pointlighed i toppen! Jason Anderson klemte sig ind imellem de to på tredjepladsen.

Resultat, Seattle:

1. Marvin Musquin - KTM

2. Eli Tomac - Kawasaki

3. Jason Anderson - Husqvarna

4. Ryan Dungey - KTM

5. Davi Millsaps - KTM

6. Broc Tickle - Suzuki

7. Blake Baggett - KTM

8. Cooper Webb - Yamaha

9. Chad Reed - Yamaha

10. Dean Wilson - Huqvarna

Samlet:

1. Eli Tomac - 294p

2. Ryan Dungey - 294

3. Marvin Musquin - 252

250 West

Efter en pause, var den lille vestlige serie tilbage i aktion, og topstriden fortsatte hvor den slap. Aaron Plessinger havde endelig det sidste held til at nappe sejren, men med en andenplads, forsvarede Justin Hill den røde nummerplade flot. Michell Oldenburg løb med den sidste plads på podiet, imens Martin Davalos og Shane McElrath lukkede og slukkede i top 5.

Resultat, Seattle:

1. Aaron Plessinger - Yamaha

2. Justin Hill - Kawasaki

3. Mitchell Oldenburg - KTM

4. Martin Davalos - Husqvarna

5. Shane McElrath - KTM

6. Jimmy Decotis - Honda

7. Hayden Mellross - Yamaha

8. Kyle Chisholm - Honda

9. Cole Martinez - Yamaha

10. Justin Hoeft - Yamaha

Samlet:

1. Justin Hill - 160p

2. Aaron Pleesinger - 142

3. Shane McElrath - 129

Foto: VitalMX/GutB

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page