top of page

Stor dansk dag i Europa!


De danske drenge var i aktion i både Tyskland og Holland i dag, og til slut brændte de flot igennem, med virkelig mange podieplaceringer til gamle Danevang! De danske kørere viser igen, at dansk motocross er på himmelflugt!

I Tyskland var Nikolaj Larsen eneste mand der formåede at kvale' ind til de pointgivende heat, og den danske mester virker mere end klar til braget i Randers på mandag! Med en flot sejr i andet heat, tog Nikolaj nemlig tredjepladsen på dagen. I Youngster-klassen var Nichlas Bjerregaard, Glen Meier og Mads Sjøholm på pletten, og især Bjerregaard, var fyr og flamme. En podieplacering lover også godt for A-DM, og EMX250-starten, for den danske MX2-mester. Glen sluttede dagen som nr. 7, imens Sjøholm blev nr. 19 - selvom hans tider var til noget mere. Og var der mere dansk metal? Ja, det var der! Magnus Smith kørte sig nemlig på podiet i Junior-klassen, og med Rasmus Pedersen på femtepladsen, så lover det godt for EM i Kolding i den kommende weekend!

I Holland var Thomas Kjer Olsen i aktion til Dutch Masters of Motocross, og det danske VM-es, var da også med til at forme dagen i MX2. En sejr og en tredjeplads, gav en andenplads på dagen, á point med VM-kollega, Brian Bogers. I 125 var Mikkel Haarup nok engang usårlig med to heatsejre, og han ligner endnu mere en, de andre skal være bange for i EMX125!

Du finder resultaterne fra Holland her: https://speedhive.mylaps.com/Events/1375980

Foto: ADAC MX Masters / Steve Bauerschmidt

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page