top of page

Damsgaard og drømmen


Nicolaj Damsgaard forfølger stadig drømmen på den anden side af Atlanten, hvor han har ofret det hele, for at se hvad Guds eget land har at tilbyde, til en crosskarl fra lille Danmark. Og der har været unikke oplevelser imellem, et brækket kraveben og et lidt nærmere kendskab til sig selv og motocross. Vi har fået en status fra ham.

Nicolaj Damsgaard: "Det går såmænd stille og roligt herovre! Vi tog på en tur fra Kansas til Oklahoma, for at køre på Compound 77, som er et rigtig fedt sted, hvor man kan køre hver dag fra solopgang til solnedgang. Men jeg føler mig godt nok i lidt dårlig form! Det er så varmt nogle dage, så bare efter et 20 minutters heat, så er man ved at dø - og efter det brækkede kraveben, har jeg desværre ikke fået så mange timer i kroppen som jeg gerne ville, men kæresten og jeg hygger os i stedet, og det er jo i sidste ende det, som en drøm handler om! Det er rigtig flinke og gæstfrie mennesker man møder herovre. Alle snakker med alle, men når man kører løb herovre, er det kun mellem 4-6 omgange, så jeg får øvet mig i at sprinte, på flade jævne baner med lange spor. Så alt i alt, er det rigtig fedt! Et drømmeliv, hvis man boede herovre og bare kørte cross, men man skal snart hjem til hverdagen og arbejde, for at tjene nogle penge igen. De ryger hurtigt, når man kører det cross der!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page