top of page

Thomas Kjer Olsen igen oppe som 4’er i VM!


Thomas Kjer Olsen har taget VM MX2 med storm, og ingen er længere i tvivl om, hvem der gemmer sig bag akronymet TKO. Den lange dansker var i weekenden i Italien, til den første VM-afdeling på europæisk jord, og han fortsatte hvor han slap, med at imponere. Efter at have vundet kvalifikationsheatet, gjorde han sit bedste for at udnytte sin pole position – og selvom to små styrt, et i hvert heat, endte med at koste lidt, så kæmpede han for ti, og kom derfra med en samlet fjerdeplads. Det betød også, at han igen rykkede op på den samlede fjerdeplads i tabellen, og stadig er den eneste i top 5, der har hentet mere end ti point i alle heat indtil videre!

Thomas Kjer Olsen: ”Jeg er virkelig godt tilfreds med, hvordan tingene forløber i øjeblikket. Jeg vandt kvalheatet, og sikrede mig på den måde en god startposition, der gav pote i form af to gode starter i de pointgivende heat. På trods af et lille styrt tidligt i første heat, så var jeg i stand til kæmpe mig over stregen som nummer 5. I andet heat kæmpede jeg også med i toppen, indtil et lille styr til sidst, sendte mig ned på en sjetteplads. Alt i alt, så fortsætter vi med at tage det skridt for skridt til hvert GP. Min kørsel i øjeblikket er god, og jeg glæder mig til det kommende GP i Valkenswaard!”

Næste udfordring for det danske es, bliver som han nævner, GP’et i hollanske Valkenswaard, i den kommende weekend. GO TKO!

Foto: Husqvarna

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page