top of page

Startlister til Valkenswaard


VM er tilbage i Europa, og den tendens fortsætter, når GP-cirkusset i den kommende weekend, ramler ned i Valkenswaard i det sydlige Holland. Og der er vanen tro, godt med danskere på startlisten i stort set alle klasserne der skal køres! MX-Index tager til Valkenswaard for at holde øje med det hele for jer, så glem ikke at holde øje med vores Facebook i løbet af weekenden! Men først, så har vi lige fundet danskerne på startlisterne til jer!

Først og fremmest, så skal Thomas Kjer Olsen forsvare sin samlede fjerdeplads i VM MX2, og selvom det danske es har kørt fænomenalt og blændende indtil videre, så er hans chancer måske endnu bedre, i det lettere sandede Holland. Et podie til TKO? Vi hænger ud over hegnet, og hepper på ham hele vejen!

I EMX250 skal Nichlas Bjerregaard og Glen Meier forsøge at gøre det endnu bedre end ved premieren i sidste weekend, og vi vurderer, at deres chancer er gode. Ligesom også den førende i DM MX2-klassen, Mathias Gryning, er til start, til sin første EMX250-afdeling i år. Gryning er i sit livs form, og kommer ridende på succesen fra Randers. Og var der en dansker mere på startlisten? Jep! Jesper Kristensen, der kørte i 125 Junior-klassen i Randers, vover pelsen, og prøver at kvale' ind i Holland. Vi krydser fingre for hele banden!

EMX125-klassen skal sparkes igang i Valkenswaard, og det er ikke kun os, der har danske Mikkel Haarup som favorit. #722 har været stærkt kørende i opstarten, og kan han undgå de værste småfejl, så spår vi, at vi får meget at juble over, i 125-klassen i 2017! Desuden er også unge Lasse Storm Junge på startlisten, og hvis han kan tage nogle af de takter han viste i Randers i mandags, med sig, så kan det godt være at han kan snige sig afsted til de pointgivende heat. Vi håber i hvert fald!

Der er dog næsten 100 kørere til start i både EMX250 og EMX125, så danskerne skal virkelig køre stærkt, og så skal vi i fællesskab krydse fingre for, at de kan finde et stykke med klar bane, når de skal sætte tider lørdag! Vi holder øje med det hele for dig.

Se alle startlister her: http://www.mxgp.com/news/timetable-entry-lists-mxgp-europe

Foto: Youthstream 2017 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page