top of page

Startlister til Valkenswaard


VM er tilbage i Europa, og den tendens fortsætter, når GP-cirkusset i den kommende weekend, ramler ned i Valkenswaard i det sydlige Holland. Og der er vanen tro, godt med danskere på startlisten i stort set alle klasserne der skal køres! MX-Index tager til Valkenswaard for at holde øje med det hele for jer, så glem ikke at holde øje med vores Facebook i løbet af weekenden! Men først, så har vi lige fundet danskerne på startlisterne til jer!

Først og fremmest, så skal Thomas Kjer Olsen forsvare sin samlede fjerdeplads i VM MX2, og selvom det danske es har kørt fænomenalt og blændende indtil videre, så er hans chancer måske endnu bedre, i det lettere sandede Holland. Et podie til TKO? Vi hænger ud over hegnet, og hepper på ham hele vejen!

I EMX250 skal Nichlas Bjerregaard og Glen Meier forsøge at gøre det endnu bedre end ved premieren i sidste weekend, og vi vurderer, at deres chancer er gode. Ligesom også den førende i DM MX2-klassen, Mathias Gryning, er til start, til sin første EMX250-afdeling i år. Gryning er i sit livs form, og kommer ridende på succesen fra Randers. Og var der en dansker mere på startlisten? Jep! Jesper Kristensen, der kørte i 125 Junior-klassen i Randers, vover pelsen, og prøver at kvale' ind i Holland. Vi krydser fingre for hele banden!

EMX125-klassen skal sparkes igang i Valkenswaard, og det er ikke kun os, der har danske Mikkel Haarup som favorit. #722 har været stærkt kørende i opstarten, og kan han undgå de værste småfejl, så spår vi, at vi får meget at juble over, i 125-klassen i 2017! Desuden er også unge Lasse Storm Junge på startlisten, og hvis han kan tage nogle af de takter han viste i Randers i mandags, med sig, så kan det godt være at han kan snige sig afsted til de pointgivende heat. Vi håber i hvert fald!

Der er dog næsten 100 kørere til start i både EMX250 og EMX125, så danskerne skal virkelig køre stærkt, og så skal vi i fællesskab krydse fingre for, at de kan finde et stykke med klar bane, når de skal sætte tider lørdag! Vi holder øje med det hele for dig.

Foto: Youthstream 2017 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page