top of page

Sublim danskerdag i Valkenswaard


Det Europæiske GP ruller i det sydlige Holland, og det er heldigvis med en masse danskere i begivenhedernes centrum! MX-Index er på pletten, og husk at du kan se masser af billeder, på vores Facebook-side! Her er rundown af lørdagens begivenheder!

De danske drenge skal virkelig have ros, for at vise fanen flot! Mikkel Haarup er storfavorit til at vinde EM i 125cc, og hvordan lever man bedst op til en sådan titel? Ved at vinde dagens første heat suverænt, selvfølgelig. Det danske es knuste al modstand, og blev noteret for årets første heatsejr. Vi håber på en ny i morgen! Desværre ingen pointgivende heat til Lasse Junge, der ellers kørte et flot last chance heat, inden han desværre måtte en tur i jorden.

I EMX250 var Glen Meier, Nichlas BJerregaard og Mathias Gryning klar til det første pointgivende heat lørdag, og her strålede især Nichlas. Danskeren blev ved at forcere igennem hele heatet, og var på vej længere frem, da han dog til slut måtte nøjes med en plads som nummer ti. Gryning fik en forfærdelig start, og kom aldrig rigtig i gang, imens Glen ellers lå godt til, i starten af heatet. Der var desværre ingen pointgivende heat til Jesper Kristensen.

Thomas Kjer Olsen snakker alle om. Fuldt fortjent og forståeligt. Den lange dansker er nemlig en af de absolut bedste i MX2-klassen. Det beviste han på ny, da han tordnede ind på andenpladsen i dagens kvalheat - lige i haserne på vindende Pauls Jonass! Vi håber og tror på Thomas i morgen!

Antonio Cairoli vandt kvalheatet i MXGP-klassen, i knusende sikker stil. Er der nogen der har et svar i morgen, til den gamle mester? Vi får se!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page