top of page

Mesterlige ting i Salt Lake City


Imens vi kører fuld opmærksomhed på Valkenswaard i weekenden, så skal vi ikke glemme, at den amerikanske serie i supercross, nærmer sig sit klimaks. Og det blev bestemt ikke mindre tydeligt i Salt Lake City!

Videoer fra aftenen vil løbende blive uploadet her:

450 Class

For bare ti runder siden, var der aldrig nogen der havde forestillet sig det legendariske drama, der ser ud til at gøre årets version af serien, til en der vil blive husket! Eli Tomac og Ryan Dungey var side om side inden aftenen gik i gang, efter et heroisk comeback af ET, og han hev endnu et ud af ærmet i Salt Lake. Han kørte sig nemlig op igennem feltet til sejren, hvilket gør at han nu er alene i front, kun med et par runder igen! Ryan Dungey tog andenpladsen på dagen, imens der var endnu et podie til Jason Anderson.

Resultat, Salt Lake City:

1. Eli Tomac - Kawasaki

2. Ryan Dungey - KTM

3. Jason Anderson - Husqvarna

4. Marvin Musquin - KTM

5. Josh Grant - Kawasaki

6. Chad Reed - Yamaha

7. Davi Millsaps - KTM

8. Blake Baggett - KTM

9. Cooper Webb - Yamaha

10. Dean Wilson - Husqvarna

Samlet:

1. Eli Tomac - 319p

2. Ryan Dungey - 316

3. Marvin Musquin - 270

250 East Class

Og der var meget mere at fejre for Kawasaki. For imens Justin Hill blev nummer tre i aftenens finale i den lille klasse, så var der uheld til Aaron Plessinger, og det betyder, at Kawasaki-køreren ikke længere kan hentes i tabellen, og derfor kunne fejre sit mesterskab en runde for tidligt. En stor bedrift, for en kører der har knoklet med skader, og med at finde noget stabilitet. Shane McElrath og Mitchell Oldenburg tog finalens to første pladser for KTM.

Resultat, Salt Lake City:

1. Shane McElrath - KTM

2. Mitchell Oldenburg - KTM

3. Justin Hill - Kawasaki

4. Martin Davalos - Husqvarna

5. Jimmy Decotis - Honda

6. Austin Forkner - Kawasaki

7. Dan Reardon - Yamaha

8. Hayden Mellross - Yamaha

9. Kyle Chisholm - Honda

10. Tyler Bowers - Yamaha

Samlet:

1. Justin Hill - 180p

2. Shane McElrath - 154

3. Aaron Plessinger - 143

Foto: VitalMX/GuyB

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page